Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve gumiba szexelünk és már nem bírom mit tegyünk?
Párommal 2 éve gumiba szexelünk mert nem szedhet tablettát (anyukájának volt már trombózisa így az orvos nem írja fel neki még akkor sem ha az anyukájánál nem is a fogamzásgátló miatt történt,mivel így már nagyobb az esély hogy ő is hajlamos rá).
Nagyon sok problémát okoz nekünk ez a dolog, nem élvezem a szexet így, nem érzek semmit. Ő meg nem nagyon akar ezen változtatni mert hogy nem tud mit csinálni. Az orvos lebeszélte őt a spirálról is mert hogy azt inkább szülés után ajánlják illetve elég fájdalmas is a felhelyezésre.
Én erőltetem kicsit hogy menjen el vérvételre hogy kiderüljön hajlamos-e trombózisra vagy akkor mégis szedhetne tablettát.
Pharmatexet sem akarja mert hogy sok barátnője lett attól terhes stb.
Van valaki hasonló cipőben? Mit lehet tenni? Én vagyok a szar hogy hisztizek a gumi miatt? Csak tényleg már 2 éve bírom de nekem egyáltalán nem élvezetes így a szex.
Kérdező, nem rád értette, hanem a gyökér 56%-osra.
(Én is írhatom, hogy szexeltem, de ha betámadna bárki, hogy kamuzok, akkor én miért higgyem el másnak... De legalább jó volt, és élveztem, mert nincs kiirtva a libidóm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!