Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelybemenetemnél ment el a barátom, lehetek terhes?
Kihúzta, és a hüvelybemenetemnél ment el, olyan lett a combom belső része de azt utána lemostam.
Már egyszer vettem be 72 órás tablettát baleset miatt és nem nagyon jó a szervezetemnek, feleslegesen nem szeretném. Így lehet baj, amikor lemostam bekerülhetett a hüvelybe?
Nőgyógyászhoz csak hétfőn tudok menni.
Esetleg valami spermicid krémet használhatsz, bár az utólag nem tudom mennyire segít, nem vagyok orvos.
Első voltam.
Minek alkalmazzátok a megszakítást,ha ennyire ráparáztok?
Ha nem akartok szaporulatot,akkor gumi vagy egyeb VÉDEKEZÉS.
Igen, gondoltam hogy majd érkeznek a nagy megmondó emberek, akik soha életükben nem hibáztak. :) Ha nem tudsz értelmes választ adni, amivel segíthetsz is a kérdezőnek akkor hanyagold a kérdést, és a nagyon okos válaszodat amit úgy írsz ide hogy a háttértörténetét a dolognak nem tudod. :)
Azoknak akik segítettek köszönöm!
Gondolom előttem sem volt rajta koton, csak kihúzta. Ha pedig annyira a végén húzta ki, hogy már a hüvelybemenethez ment, akkor jó eséllyel egy adag már benned is landolt, attól, hogy azt még nem érezte.
Talán biztonságosabb módszerre kellene váltani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!