Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen tapasztalata volt fogamzásgátló abbahagyása után?
Azért csinálj egy tesztet. Utána menj el orvoshoz.
Én is ezt szedtem 3 évig, én meghíztam tőle mint állat. De amikor abbahagytam, percre pontos 28 napos maradt a ciklusom.
Közel 10 évig szedtem mindenféle mellékhatás nélkül. A menzeszem utána is rendben maradt, első próbálkozós hónapban (volt három szünet) összejött a baba.
Viszont anno a dokim úgy írta fel, hogy mindenről kifaggatott, és egyetlen éves kontrollon sem felejtett el kikérdezni, hogy van e bármilyen panaszom.
Hasonló cipőben járok! 5 évig szedtem, kb 8 hónapja hagytam abba. Van, hogy két hetet késik, van, hogy rendesen megjön. De előfordult, hogy teljesen kimaradt 1-2 hónap. Ilyenkor lehet izgulni, amit már nagyon unok! :D Pedig mi is védekezünk. Én iyenkor csinálok tesztet, aztán megnyugszom. Adj időt a szervezetednek. Ez egy bonyolult és érzékeny rendszer, amibe sok minden bezavarhat a fogamzásgátlón kívül is.
Érdekesség, hátha neked is beválik: Azt mondják a cickafark és a palástfű tea helyre tudja állítani a menstruációs ciklust. Lehet, van benne valami, mert mikor lelkiismeretesen iszogattam (minden nap), érdekes módon megjött a menstruációm 29 napra, ami rám nem jellemző, nekem inkább olyan 33-35 napos ciklusaim voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!