Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tablettarol tablettara hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tablettarol tablettara hogyan kell atterni?

Figyelt kérdés
Minervarol terek at Lyndinette 30 -ra. A tajekoztatoban azt irja,hogy a menstruacio elso napjan el kell kezdeni szedni. MA van az eslo nap...akkor este be is vehetem a tablettat? Elfelejtettem megkerdezni az orvostol...
2010. júl. 6. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha leírja a tájékoztató, akkor mi a kérdésed? hogy jó e amit ír?
2010. júl. 6. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
HOgy ki hogyan tért át....
2010. júl. 6. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy kell, ahogy le van írva...:S:S
2010. júl. 6. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, ma vedd be, ha így írja
2010. júl. 6. 13:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszike...és valamilyen tapasztalat valakinek a Lyndinette 30-ról?
2010. júl. 6. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom, hogy ha csak simán szünet nélkül váltasz fogamzásgátlót, akkor csak a hét napos szünet után az ujjat kezded és kész! Igy most nem volt meg a hét nap szüneted, nemde? Nekem igy mondta az orvosom, mert ha csak másfélét szedsz, az nem olyan mintha most kezdenéd! De lehet ezzekkel máshogy kell, mert én nem ilyeneket szedtem! De ha nem maradt ki a 7nap szünet, akkor már nem hiszem, hogy jó lesz! Mindenesetre én még azért gyorsan utánaérdeklődnék dokinál, és NEM itt, hogy hogy is lenne v.lett volna jó, s hogy ezek után...
2010. júl. 6. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!