Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A Tri-Regol gyógyszert szedte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tri-Regol gyógyszert szedte már valaki? Nem volt mellékhatása? Volt vele valami probléma?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászom szerint nem a legjobb gyógyszer, azt mondta, ő senkinek nem ír Tri-Regolt. De amúgy sokan szedik (mert olcsó), és általában nem is panaszkodnak rá.

KC

2010. júl. 6. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem szedem, szóval csak hallomásból beszélek. Elég elavult gyógyszernek tekinthető, márcsak a hatalmas hormonmennyisége miatt is (30-40-30 mikrogramm ösztrogén a ma szokásos 20 helyett). Lehet, hogy ez rövidtávon nem okoz problémát, de ki tudja hosszabb távon mit okoz a dupla hormonadag. Szerintem megéri befektetni egy korszerűbbe, az ilyen többfázisúak (így nevezik?) mindig nagyobb hormonadagot tartalmaznak.
2010. júl. 6. 12:35
 3/6 anonim válasza:

Hello!

Én szedem,már 18 éve.nekem semmi bajom vele.Teherbe eséseim elött abbahagytam ahogy a többi gyógyszerrel is kell,hogy kitisztuljon a szervezet.Aztán szoptatás után is ezt írta fel a dokim.Szerintem nem rosszabb mint más gyógyszer és igen csak olcsóbb.

2010. júl. 6. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is szedtem ilyet, vagyis szedek is, csak most épp szünetelek! De nekem bevállt, nem érzékeltem semilyen káros mellékhatás, igazából semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, én meg voltam/ vagyok élégedve!
2010. júl. 6. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nyolc évig szedtem, nagyon meg voltam vele elégedve, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Hogy elavult vagy sem, ahhoz nem értek, nekem mindenesetre (egyelőre?)nem ártott meg egyáltalán. Amikor újra elkezdek tablettát szedni, valószínűleg ezt kérem, hacsak a nőgyógyász valami meggyőző indokkal le nem beszél.
2010. júl. 6. 19:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Az első két válasz után megijedtem, de most megnyugodtam. Köszi!
2010. júl. 7. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!