Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mikor hagyjató el az óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor hagyjató el az óvszer fogamzásgátló megkezdésekor?

Figyelt kérdés

Missee tablettát kezdtem el szedni a héten, ezelőtt soha nem szedtem ezt vagy másféle fogamzásgátló tablettát.

Kedden reggel véreztem, bevettem az első tabit. Szerdán már egyáltalán nem volt vérzésem, de a tablettát ugyanúgy szedem azóta (normális, hogy egy napig “menstruáltam”?) {csütörtök van ma}

A betegtájékoztatóban nem találtam arra vonatkozó infót, hogy a tabi szedésének megkezdésekor meddig ajánlatos kiegészítő védekezést használni.

(Illetve csak annyit, hogyha már a menstruáció első napján beveszem, azonnal védve vagyok, de azért én óvatosabb vagyok ennél, hogy egyből elhigyjem:))

2019. máj. 2. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első levélnél ajánlatos még az óvszer. Azért is, mert kitudja hogy hat a szervezetedre. Ilyenkor szinte mindenki érzékel valami mellékhatást. Nekem hányingerem és hasmenésem volt bár ez lehetett egy vírus is. Nálam is elmúlt a vérzés azonnal mikor elkezdtem.
2019. máj. 2. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia :)

Ajánlatos az első levél mellett az óvszer,az előttem válaszoló jól leírta :)

2019. máj. 2. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!