Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A gyógyszer védett? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyógyszer védett? (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy hete, mensi kezdetekor kezdtem fogamzásgátlót szedni [Sensonette] Az orvos is azt mondta és a papíron is az áll, hogy első naptól kezdve véd. 7. napon szeretkeztünk a párommal, amikor már nem véreztem. Ma viszont igen. Korábban is volt már, hogy 4. napon abbamaradt a vérzés, de pár órával később megint volt. Ez nem jelent semmi veszélyt, ugye?
2010. júl. 6. 06:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha még csak most kezdted el szedni a tablettát, akkor teljesen normális, hogy kissé megkavarta a vérzésedet. Másokkal is előfordul, nincs okod aggodalomra, ha az orvos is azt mondta, hogy az első naptól véd, és te minden nap szépen beveszed.

23/n

2010. júl. 6. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel!Mivel ez az első hónapod, ez természetes, lehet a másodiknál is így lesz, de reméljük nem.Nyugi, védett voltál már, mikor én kezdtem el szedni a Lindynetett(ugyanaz, mint a tiéd) mi is 7-8. napon már szeretkeztünk.Egyébként már én is ezt szedem:)
2010. júl. 8. 12:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első 1-3 hónapban még előfordulhat pecsételő vérzés, vagy ilyen barnázás, de az normális. Nekem is volt, hogy vége lett a 7 napnak, aztán tovább folytatódott pár napon át egy kevés pecsételéssel, de csak egy vagy két alkalommal, azóta már abbamaradt.
2010. júl. 8. 14:59
 4/4 A kérdező kommentje:
de vérzés alatt is szeretkeztetek? a párotok (vagy ti) nem undorodtatok tőle? esetleg fertőzésveszély? mert hallottam ilyesmiket, de ha a higiénia megfelelő akkor szerintem semmi gond..
2010. júl. 10. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!