Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagáltatok a fogamzásgátlóra?
van itt olyan, aki kipróbált sokfélét, de egyiket sem bírta? milyen tüneteid voltak?
lehetséges, hogy én majd egyik félét sem fogom bírni, nem tudok majd tablettával védekezni?
23:13-nak:
Igen azzal, vagy gumival, egyszerű!
Nagyon sokan használnak gumit, hidd el!
Azt meg embere válogatja, hogy kinek okoz meddőséget, és kinek nem, örülj vagy reménykedj, hogy te azon szerencsések közé tartozol, akinek nagy a fogamzóképessége!! (17:27 voltam.)
24/N
74%-os: Persze, hivatalosan nem okoz meddőséget.
Viszont előfordul (vszínáleg nem túl gyakran, de előfordul), hogy a tabi abbahagyása után nem indul meg a peteérés. Mert a tabi teljesen "kikapcsolja" a petefészkeket. És van, mikor nem tud helyrerázódni a szervezet.
Azért nem írják rá (szerintem) ezt, mert utólag nem lehet bebizonyítani, hogy miért nincsen peteérés.
De igen is vannak olyan nők, akiknek tabletta előtt tökéletesen volt peteérésük, mikor abbahagyták, akkor meg sehol semmi. Aztán évekig járhattak meddőségibe, mire összejött a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!