Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy reagáltatok a fogamzásgát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagáltatok a fogamzásgátlóra?

Figyelt kérdés

van itt olyan, aki kipróbált sokfélét, de egyiket sem bírta? milyen tüneteid voltak?

lehetséges, hogy én majd egyik félét sem fogom bírni, nem tudok majd tablettával védekezni?

2010. júl. 5. 21:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem is szebb a bőröm
2010. júl. 21. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem abbamaradtak az előtte hatalmas menstruációs görcseim, egy dekát sem híztam, és nincs kedélyingadozás. Az egyetlen mellékhatás, hogy kb 3-4 havonta picit váladékozik a mellem, ami inkább félelmetes, de nem olyan kellemetlen :D Szóval nekem bevált, már több, mint 2 éve szedem :)
2010. júl. 21. 13:18
 13/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. júl. 21. 14:06
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Nagynénémnek cisztája lett a fogamzásgátlótól, és a családunkban amúgy is elég kicsi a fogamzóképesség, éppen ezért én nem is szedek fogamzásgátlót, mert ugyebár meddőséget is okozhat...
2010. júl. 21. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:
35%
nem okoz meddőséget, fogjátok már fel.. utolsó, akkor h védekezel?? megszakitással??
2010. júl. 21. 23:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

23:13-nak:

Igen azzal, vagy gumival, egyszerű!

Nagyon sokan használnak gumit, hidd el!

Azt meg embere válogatja, hogy kinek okoz meddőséget, és kinek nem, örülj vagy reménykedj, hogy te azon szerencsések közé tartozol, akinek nagy a fogamzóképessége!! (17:27 voltam.)

24/N

2010. júl. 22. 19:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

74%-os: Persze, hivatalosan nem okoz meddőséget.

Viszont előfordul (vszínáleg nem túl gyakran, de előfordul), hogy a tabi abbahagyása után nem indul meg a peteérés. Mert a tabi teljesen "kikapcsolja" a petefészkeket. És van, mikor nem tud helyrerázódni a szervezet.

Azért nem írják rá (szerintem) ezt, mert utólag nem lehet bebizonyítani, hogy miért nincsen peteérés.

De igen is vannak olyan nők, akiknek tabletta előtt tökéletesen volt peteérésük, mikor abbahagyták, akkor meg sehol semmi. Aztán évekig járhattak meddőségibe, mire összejött a baba.

2010. júl. 22. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!