Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha a csaj veszi meg az óvszert?
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 15:57
1/16 anonim válasza:
Nem az. Amikor még nem szedtem tablettát, volt, hogy én vettem a gumit, mert nekem esett útba a drogéria, vagy párom estig dolgozott, így már nem tudott volna venni.
2/16 anonim válasza:
Nem. Miért lenne az? 2 ember felelőssége, hogy ne legyen baba... Ha óvszerrel védekeznénk, biztos azt is felesben vennénk, mint a fogamzásgátlót- és épp az venné, aki "ráér". 19/L
3/16 Timi: ) válasza:
Nekem az lenne,én biztos nem venném meg : O
23/L
4/16 anonim válasza:
szerintem nem gáz.
csak akkor gáz, ha a fiú sosem vesz óvszet, és mindíg a lánynak kell megvennie.
5/16 anonim válasza:
Nem, én is vettem már, de illik a fiúnak annyira előzékenynek lenni hogy gondoskodik róla ha lehet.
7/16 anonim válasza:
Utolsónak: kissé szánalmas vagy, nem gondolod?:D Menj inkább és nyomd a plüsspingvined az ágyban, ne itt éld ki magad.
8/16 anonim válasza:
16.02 még mindig jobb gumiban, mint sehogy
Amúgy annak gáz megvenni, aki még nem nőtt fel a szexhez és cikinek tartja, hogy úúúúristen most a kasszás néni látja, hogy ééén is csinálom, és miket gondol, hogy én kotont veszek???
9/16 anonim válasza:
nem gáz. az nagyobb gáz, ha nem vesztek óvszert, aztan meg terhes maradsz.
10/16 anonim válasza:
De unalmas hogy a pasik mindig a saját kényelmükre gondolnak.....Remélem minél előbb megjelenik a pasi fogamzásgátló, szenvedjetek meg mérgezzétek már magatokat is egy kicsit....szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!