Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pecsétes vérzés? Egy hete szedem a fogamzásgátlót. és még mindig pecsételős vérzésem van barnás szinű max 5-6 nap alatt elszokott múlni a menstruáciom.
Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 15:32
1/5 anonim válasza:
Ha most kezted el szedni a gyógyszert, akkor ez természetes. Majd hozzászokik a szervezeted és nem lesz ilyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen most kezdtem el első alkalommal szedni.Hétfőn megjött akkor kellett bevenni az elsőt,most megint hétfő van és még mindig "megvan" nem vészes de azért még is "pecsétes" vagyok.
2010. júl. 5. 15:36
3/5 anonim válasza:
Nekem az első hónaban végig volt vérzésem... Szóval ne aggódj, az első levélnél ez "normális", ha már a további leveleknél sem múlik el, akkor kéne beszélni az orvosoddal.
4/5 anonim válasza:
ez normalis, semmi gond nincs ezzel.. majd a 4-5. hónapra már elmulik.
5/5 anonim válasza:
Nekem végig az 1. hónapban volt ilyen pecsételés... Viszont ha ez 3 hónapnál tovább tart, akkor el kell menni dokihoz, mert ezek szerint nem megfelelő számodra a tabi, és ír fel másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!