Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Estelle tablettát aki szed. Az elsőt 5 nappal a mensim után vettem be, így elvileg mikortól hat? Kinek mi a tapasztalata?
Miféle tapasztalatról zagyválsz mégis??
Az, hogy valaki nem esett teherbe az nem tapasztalat, max véletlen szerencse.
Le van írva a betegtájékoztatóban, hogy hogyan hat, azt olvasd el.
De minek vetted be menzesz után öt nappal, mikor fekete-fehéren le van írva a betegtájékoztatóban, hogy menstruáció 1-5. napja között kell elkezdeni?
És igen, így lehetséges a terhesség.
Szeretem az ozeket az okos válaszokat. Ha haszontalan választ tudsz csak írni akkor inkább ne írj. 1.Olyan tapasztalatokra gondoltam, hogy ki hányadik napon kezdte el szedni és ezután hányadik napom volt az első óvszer mentes aktusa és persze nem lett terhes. Vagy olyan tapasztalatot, hogy esetleg valaki terhes lett tőle.
2. Elég ciki, hogy úgy okoskodsz, hogy el olvasod a betegtájékoztatót. De ne aggódj, felvilágosítalak. "A cikus 2.-5. napján is elkezdheti a gyógyszer szedését,ebben az esetben azonban (az első csomag esetében) 7 napon keresztül kiegészítő (pl.: óvszer) fogamzásgátló módszhereket is alkalmaznia kell." Vagyis elkezdhettem az 5. napon. Sőt, a nőgyógyászom mondta, hogy ekkor kezdjem el szedni, de ő azt mondta, hogy 1 hónapig kell mellé óvszer. És a kérdés ebből adódik, hogy a csomagoláson 1 hét áll.
Vagyis a kérdés továbbra is áll és továbbá lécci csak az válaszoljon akinek van fogalma arról, hogy miről beszél és normálisan tud válaszolni.
Héhé, te azt írtad, hogy "5 nappal a mensim után vettem be". Nekem ez azt jelenti, hogy a menstruációd elmúlta után 5 nappal!
A ciklus 5. napja meg a menzesz első napjától számítva az 5. nap. Bazira nem mindegy. Arról már nem tehetek, hogy nem tudod értelmesen megfogalmazni, hogy mikor is kezdted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!