Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így teherbe eshetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Ma este a barátom és én először csináltuk "azt". Komolyabb hogy úgy mondjam nem történt, először én a számmal elégítettem ki a barátomat, majd utána miután elélvezett, letörölte rendesen a kezét zsebkendővel. Csak utána hatolt belém az ujjával, és most megijedtem hogy esetleg ez a fajta kéz tisztítás nem volt elég ahhoz, hogy ne legyek terhes.
2010. júl. 5. 03:16
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ez nem baromság, bocs. Szeretnék tapasztalt embereket kérdezni, hogy mi a véleményük erről az esetről.
2010. júl. 5. 03:45
 2/19 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, minek dugsz, ha ennyit sem tudsz? Én ezt annyira nem értem. Ha nem volt sperma a kezén, akkor nem lehetsz terhes. Ha volt, akkor lehetsz...k*rva bonyolult...
2010. júl. 5. 04:10
 3/19 A kérdező kommentje:

Értem értem...

Ha veszek egy terhességi tesztet, akkor azt már most is kipróbálhatom, mert már ilyen korán is képes kimutatni?

2010. júl. 5. 05:52
 4/19 anonim ***** válasza:
Nem, csak miután kimarad a vérzés, illetve minimum két héttel az eset után.
2010. júl. 5. 06:27
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

És ha nőgyógyászhoz elmegyek, ő meg tudja ilyenkor állapítani már, hogy mi a helyzet velem?

2010. júl. 5. 06:34
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, azért ez nem így működik... :) Megtermékenyülés után 8-10 nap, amíg a megtermékenyített petesejt levándorol a méhbe. Ott beágyazódik, eleve innentől lehet egyáltalán terhességről beszélni. Beagyazódás után kezd el termelődni a HCG hormon, ami további 3-4 nap után lesz kimutatható vizeletből.

Legelőször teszttel lehet kimutatni a terhességet, mivel az első hetekben sejtszintű dolgokról beszélünk, ami sem ultrahanggal, sem tapintással nem észlelhető. Mire az lesz, addigra a teszt réges-rég mutatja, ha van valami.

2010. júl. 5. 06:42
 7/19 anonim ***** válasza:

Ne viccelj, ennyitől nem lehetsz terhes.:D Tényleg nincs miért aggódnod és menj el nőgyógyászhoz és szedj fogamzásgátlót, úgy védekezés nélkül szeretkezhetsz a barátoddal.

F/23

2010. júl. 5. 06:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Jaj kedves tőled hogy így leírtad... és szerinted mennyi ebben a helyzetben az esélyem a terhességre? :(
2010. júl. 5. 06:45
 9/19 A kérdező kommentje:
bocsi, közben nem vettem észre az üzenetedet.. :) Tényleg nincsen miért aggódnom?
2010. júl. 5. 06:46
 10/19 anonim ***** válasza:

Persze, nincs miért aggódnod.Barátnőmmel mi rosszabul jártunk, de szerencsére nem lett gond belőle.Egy aktusnál kiszakadt az óvszer.:SS Aztán szegénynek az idegességtől nem volt meg a havi, mert aggódott hogy mi lesz, igaz én akkor nem mentem el, de sex közben mindig szivárog valamennyi sperma a vesszőből.:D(bocsi a vicces fogalmazásért :D)Na szóval nem lett semmi.Viszont utánna nőgyógyász kiírt egy receptet, ami teljesen véd, már lassan 4 éve vagyunk együtt és teljesen véd.Óvszert nem használunk. Remélem megnyugodtál, mert ha letörölte a kezét, akkor bajod nem lesz.:P

F/23

2010. júl. 5. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!