Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan védekezzünk gumi nélkül?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan védekezzünk gumi nélkül?

Figyelt kérdés
A barátom ki akarja próbálni gumi nélkül is. csak én nem szedek fogamzásgátlót és nemis akarok, meg nemis nagyon lehet más egészségügyi gondok miatt. Mit ajánlatok, mivel védekezzünk, hogy ne legyek terhes, de azért ki tudjuk próbálni gumi nélkül is?
2010. júl. 4. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem biztonsagos. linkeljek orvostól választ, vagy csak ugy elhiszed 1 vkinek, aki ezt mondja?
2010. júl. 5. 15:13
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez csak hiszti. Vegyetek vékonyabb óvszert.

A hüvelygyűrű szerintem nem jó, hisz vszínűleg a hormonok miatt nem szedhetsz tabit, és a gyűrű is hormonos.

Pharmatexet pedig maximum megszakítással ÉS naptármódszerrel EGYÜTT.

De így is folyamatosan amiatt fogsz izgulni, hogy teherbe esel-e vagy sem. Szóval lehet a párodnak jobb lesz a szex, de te nem fogod tudni élvezni.

2010. júl. 5. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:

a kúp és a megszakitás jó együtt! Peteérést kivéve én mindig igy szexelek és minden ok. :)

nyugi

2010. júl. 5. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
utolsó, egyáltalán nem jó a pharmatex!! az csak gumi melléó, h ha kiszakad, akkor az előváladékkal elbánjon, de semmi másra nem jó!!
2010. júl. 5. 23:12
 15/16 anonim válasza:

rántott hússal. kikapja a pasi az ezredest mielőtt baj lenne

üdv szimba

2010. júl. 13. 23:06
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó, kérlek, ne terjeszd a hülyeségeket!!
2010. júl. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!