Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhességi tesztet reggeli vizeletből?
Együtt voltunk a párommal,védekeztünk,de utólag észrevettük hogy lyukas az óvszer.
Terhességi tesztet szeretnék csinálni,azt mondják hogy a reggeli vizelet a legjobb .
Viszont a munkám miatt csak délután tudok be menni a gyógyszertárba,kérdésem az lenne hogyha reggel bele vizelek egy vizelettartóba akkor azzal délután megcsinálhatom a tesztet?
A helyedbe inkább friss vizeletből csinálnám.
Szerintem viszont kimutatja akár délutáni vagy esti vizeletből is ha az vagy.
Egyáltalán mikor történt az aktus?
Ha a kérdés kiírása előtt akkor a napfolyamán ugorj be a nőgyógyászhoz és ír fel eseményutánit.
Teszt csak a fogantatás után kéthéttel mutat eredményt, érzékenyebbek esetleg már 10 nappal is.
Pénteken éjszaka történt a dolog,igy nem tudtam eseményutánni tabletátt ki íratni+a mi kis “városunkba”
csak hetente 1X van nőgyógyászati rendelés.(csütörtök )
Vettem terhességi tesztet,ami már másnap ki mutatja.
Negatív lett.
Köszönöm a tanácsokat!☺️
További szép estét.
Gyógyszertárban ajánlotta aki épp a kasszánál volt.
Ő mondta hogy van ilyen.
Ilyen nem létezik. szex után másnap megsem termékenyül a petesejt nemhogy beágyazódjon és hormonokat termeljen. A beágyazódáshoz kell vagy egy hét. Jézusom....
Simán lehetsz terhes.
A tesztek az aktus után 10-14 nappal mutatnak megbízható eredményt. Azért ajánlják, hogy akkor csinálj, amikor meg kell jönnie, mert annyi idő kell neki. Ami a tesztre van írva, ne hidd el. Én is csináltam olyan tesztet, hogy "6 nappal a menzesz elött kimutatja", negatív lett, most 22 hetes terhes vagyok.
Tesztelj, ha késik, de ne idegeskedj, mert akkor a stressz miatt fog késni. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!