Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Az hogy ilyen korán legyen terhességi tuneted lehetetlen. Legalabbis en ugy gondolom. Terhesseghez viszont nem kell egy egesz adag eleg egy kis csepp is. Azt mondjak hogy menstruacio elott elott es utan kozvetlen nehez teherbe esni. Nekem sikerult rogton utana elso probalkozasra. Ne stresszelj. Mar felesleges. Azert a terhesseghez sok minden szukseges nem csak te es a parod :). Szoval nyugi. Szerintem ha megjon ha nem, a biztonsag keveert 2 het mulva csinalj egy tesztet.
Bocsi a helyesirasi hiabakert. Nem magyar a billentyuzetem
Nem valószínű a terhesség, nyugodj meg.
Ha nem jönne meg mégse, ki kell vàrni a 2 hetet a teszttel, addig felesleges megcsinàlni.
A tünetek nem ennyi idő utàn jönnek.
Mi nagyon védekezünk. Duplan is. Egyenlore nincs tervben masodik gyerek. Sot en nem is igazan akarok mar (2.hazassag). De mimdig parazok
28l
A reggeli rosszullétek a magas HCG hormon szinttel függenek össze, ami csak a beágyazódás után kezd termelődni, az meg csak a fogamzás után kb. egy héttel kezdődik.
Egy nappal egy esetleges fogamzás után - egy, a petevezetékben vándorló, megtermékenyítés után osztódó - petesejt semmilyen terhességi tünetet nem lenne képes okozni.
Nem.
De valaki magyarázza már el, hogy normál felhelyezés és használat esetén, hogyan szakadhat el az óvszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!