Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt írja az első szemtől véd akkor úgyis van?
Symicia fogamzásgátló.
Azt irja a betegtájékoztató, hogy ha a ciklus elso napján kezdem el akkor rögtön ved.
En 6 napja szedem es a barátom belem élvezett,de akkor mar elvileg véd.
Nem?
Mit mondott a doki? Biztos mondott valamit, illetve az összes gyógyszernél van tájékoztató. Ügyes vagy, hogy elolvastad, de azért legyünk azzal tisztában, hogy bevettél 6 db-ot, már beléd is nyomták a cuccot és kiderül, hogy a gyógyszert nem veszi be a szervezeted és nem úgy reagált ahogy kéne!?
Rengetegen kapnak fogamzásgátlót általános kivizsgálás nékül.. (köztük én is)
Az meg számomra tejesen hülyeség, hogy első naptól véd... inkább csak bejut a szervezetbe és elkezd dolgozni, elkezdi a szervezeted bevenni és úgy reagálni ami a dolga. Vagy esetleg kilökni. Ez nem abban a pillanatban következik be, hogy lenyelted és 99%-os védelem alatt vagy, azért ez nem olyan mint egy óvszer, hogy felveszed és megvan a védelem.
Nem állítom, hogy terhes vagy, de jobb tudni, h a gyógyszert ki kell próbálni. Lehet 1 hét múlva olyan problémáid lesznek, hogy másikat fogsz kapni, lehet, hogy tejesen beválik és minden hipi szupi. Ha erre a kérdésre választ akarsz, terhességi teszt illetve orvos/ vizsgálat.
2 evig szedtem ezt a gyógyszert, vegig bennem ment el az akkori parom.
Nem volt baj.
Csak szakitottunk es abba hagytam masfel évre, de most ujra kezdtem.
De most, hogy újból szeded, ugye volt előtte konzultáció az orvossal?
Mert ha nem, akkor az is lehet, hogy már nem megfelelő neked, attól függetlenül, hogy olyat szedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!