Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baj? Kifolyhatott?
Barátommal együtt voltunk és ahogy kivette leellenőriztük, hogy ki vane lyukadva.( ugy hogy rajta volt a gumi s vegig huza a kezét neme folyik ki a sperma de nem szivárgott) akkor lehet valami gond?
Vagy a tövénél volt valami nyúlós anyag az az enyém lehetett vagy kifolyt az övé? És mondta lecseppent valami s mondta vér aztán nem tudom. Tudni kell menzesz alatt csináltunk.
Első alkalom volt nekem s tele vagyok kérdésékkel.
Ha nem láttátok, hogy ki volt szakadva az óvszer, akkor nem szakadt ki.
Meg nyilván azt lehet látni, hogy benne van-e a sperma az óvszerben, vagy sem. Ha benne volt, akkor nyilván nem benned. De ha ennyire parázol a szextől, meg a teherbeeséstől, talán nem kéne még csinálni...
Gratulálok. Első alkalom pont akkor amikor"megjött". Ennyit a defloráció sokat mantrázott fontosságáról.
És, hogy a kérdésre is válaszoljak. A gumi megfelelő használat esetén 100%-os védelmet ad.
" a tövénél volt valami nyúlós anyag" igen a tiéd.
Egyébként megfigyeltem itt az oldalon, hogy az "érintetlen" lányoknál első alkalmakkor mindig bejön ez a dolog a terhességről. Nevezetesen tartanak tőle, hogy terhesek lettek egyből.
Ne aggódj ez majd elmúlik. Amúgy mennyi idősek vagytok?
18 vagyok. És elnézést hogy nem 14 évesen vesztettem el. Ez teljesen normális, senki nem állított ilyet.
Viszont írtál ilyet, hogy "Tudni kell menzesz alatt csináltunk." Ez nem betegség, hanem első alkalomkor felelőtlenség.
A többire meg már a 2.-ban választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!