Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetséges az esemény utánival?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges az esemény utánival?

Figyelt kérdés

hétfőn este voltam együtt a barátommal és elszakadt az óvszer, másnap vettünk 72 órás tabit be is vettem. Csütön kellett volna alapból megjönnie, de még ma se jött meg!!

Szerintetek mekkora az esélye h teherbe essek?? ( 12órán belül bevettem a gyógyszert utána!!

Viszont már vagy 4napja azokat a tüneteket produkálja a szervezetem mint mikor megszokott jönni(alhasi fájdalom, fejfájás, ingerültség)

Légyszi komoly válaszokat írjatok csak, nincs szükségem még több idegeskedésree

2010. júl. 3. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utáni tabletta elég keményen meg tudja zavarni a hormonokat. Egyszer én is tapasztaltam már. Nyugi, nem lesz gond. Nekem 5 napot késett miatta, de amúgy a nőgyógyász is figyelmeztetett, hogy előfordulhat ilyen.
2010. júl. 3. 12:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

úgy tom h a 72 órás tabi miatt késhet végülis tele van hormonnal

bocs ha tévedek

2010. júl. 3. 12:40
 3/10 A kérdező kommentje:

köszikeee :)

csak nagyon bevagyok parázva :S

4/10 A kérdező kommentje:
igen késhet, rá is van írva, csak mégis tartok tőle h nem e azé nem jött meg e eddig
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, a tabi miatt késik. Nem lesz gond.
2010. júl. 3. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
és ha mellette még antibiotikumot is szedek??
2010. júl. 3. 12:55
 7/10 Timi: ) ***** válasza:
100%

Ha bevetted,nem lehetsz terhes,azért nem jön meg,mert ideges vagy,amikor én feszült vagyok,izgulok,nekem is késik!!

Nyugodj meg és máskor óvatosabban!

23/L

2010. júl. 3. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. júl. 3. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:

megjött:):):)

tisztára megnyugtatóóóó :)

2010. júl. 3. 14:18
 10/10 A kérdező kommentje:
bízok benne h én járok így:s
2010. júl. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!