Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Bevehetem 4 nappal korábban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bevehetem 4 nappal korábban a tablettám?

Figyelt kérdés
Jövőhét végén még a mensi közepén fogok járni, viszont pont 4 napi rendezvényre megyek. Nem szeretném az egészet görcsben és wc-re rohangálással tölteni. Bevehetem 4 nappal korábban a megszokottnál?
2010. júl. 3. 08:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Jobb lenne, ha tartanád magad a "menetrendhez". Nem a legjobb dolog a fogamzásgátlóval szórakozni. De amúgy mások is tologatják így a menzeszüket, bár én nem tenném.
2010. júl. 3. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha máshogy szeretnéd időzíteni a dolgokat, akkor a tablettával meg lehet tenni, de eszedbe ne jusson magadtól próbálkozni. Kérdezd meg az orvost.
2010. júl. 3. 08:56
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
ezek olyan súlyos dolgok? én amikor a nuvaringet használtam, kb mindig 6 napos szüneteket tartottam, és sztem semmi bajom nem is lett volna, ha egyszer 3-4 nappal hamarabb teszem be. persze ha itt riogatnak, hívd fel az orvost, de nem értem az miért borítaná fel a hormonháztartásod, ha hamarabb veszed be, és nem később.
2010. júl. 3. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha legalább egyszer elolvastad volna a betegtájékoztatót, akkor tudnád.
2010. júl. 3. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti: Szted nem zavarja össze? De sok eszed van... minek használsz ilyen dolgot, ha fingod sincs az egészről, Mondjuk mindegy, te egészséged nem az enyém. De legalább felelőtlen tanácsokat ne osztogass.

Kérdező: Ha benne van a tájékoztatóban, akkor úgy lehet csinálni, hogy nem tartasz szünetet. De csak ha írja a papírja!!!

Ha nem ír semmit, akkor kérdezd meg az orvosod.

2010. júl. 3. 10:28
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem akkor zavarja össze, ha később veszi be, és nem hogyha hamarabb. rá volt írva a nuvaingre, h 4 nappal be lehet tenni hamarabb, ha nem akarjuk, h a menstruácó tovább tartson, vagy azt akarjuk h egy bizonyos napon jöjjön meg.
2010. júl. 3. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se tarts szünetet,hanem kezd el szedni a következő levelet.Az viszont nekem fura,hogy miért vannak görcseid megvonásos vérzéskor.Elvileg nem szabadna lennie.Nekem korábban iszonyú fájdalmaim voltak a menstruációmnál,de tabletta mellett semmi.A wc-re rohangálást lehet,hogy így sem úszod meg,mert lehet közti vérzésed,az ilyen tologatásnál.
2010. júl. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!