Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » -Én dienille fog. Gátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

-Én dienille fog. Gátlót használok és bár az elvileg az arcbőrre is jóhatással van nekem mégis kijöttek a patik, de előtte egyáltalán nem voltak, csak mensi előtt pár nappal egy-kettő. Van valakinek erre tapasztalatai?

Figyelt kérdés

Lassan 1 hónapja szedem, ez ugye el fog múlni?

-És azóta, hogy szedem (mensi 1. nap) azóta vérzésem és barnám váltakozva van. Ez baj lenne? -Szerintetek mennyire hatásos ez a fog. Gátló, mivel kis hormontartalmú? -Az gond, ha hébe-hóba egy órával később veszem be a tabit?

A válaszokat előre is köszönöm. Sajnálom a sok kérdést.

2010. júl. 2. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem múlik, menj vissza az orvoshoz. Váltakozva? Orvos nem mondott semmit? Kis hormontartalmú, de fogamzásgátló, hatásosnak kellene lennie. Azért próbáld meg ugyanolyan időközönként bevenni.
2010. júl. 2. 23:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen váltakozva, napközben barnás, estére néha megindul vörösesre.
2010. júl. 2. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha nem múlnak el a pattik és a vérzés, akkor keresd fel az orvosod. Egy óra csúszás nem baj, az a lényeg, hogy a 12 órában benne legyél.

Attól, hogy alacsony hormontartalmú, ugyanúgy véd.

2010. júl. 3. 00:54
 4/4 anonim ***** válasza:

én is most kezdtem el ezt szedni, 11 napja, és kb 6 napja barnás folyásom van, egyszerűen nem múlik el. engem az orvos meg sem vizsgált, úgy írta fel...

ami pedig a bőrproblémát illeti, nálam sem negatív, sem pozitív hatás nem észlelhető.

24L

2010. júl. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!