Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtunk óvszert, terhes lehetek?
Biztos hogy fel voltál készülve erre a szexre?
Ha abortuszod volt, és most,, egy,, fiúval szexeltel (ebből azt vonom le hogy nincs kapcsolatod) akkor még elég éretlen vagy a dologra..
Jézusom... a tágítót már 15 éve használták nálam is, miről beszélsz, h most jött be te jó ég...
Azt azoknál használják, akik még nem szültek, a méhszájat kell kitágítani, h be tudjanak nyúlni.
Most jött be... jesszusom...
Egyébként szívják és nem kaparják.
De egyébként igen, sérülnek a dolgok.
3 héttel utána nem hiszem, h jó dolog a szex, már csak a fertőzés miatt sem.
Nekem hónapokig eszemne sem jutott a szex, annyira magam alatt voltam.
Te hamar kiheverted... és ha így folytatod, jön majd a következő, talán.
Talán.. ugyanis több éve szeretnék gyereket és nem sikerül.
Valószínüleg az abortusznak van hozzá köze...
Háromszor elolvastam a kérdést, de nem értettem meg, mit szeretnél tudni.
Terhes voltál, az abortusz megszakította a terhességet. Az orvos neked is elmondta, hogy ne szexelj legalább 4-6 hétig, mert a méhedben nyílt seb van, előbb gyógyuljon be. Általában az abortuszt követően újra terhes lehetsz, ha a fiú beleélvez a hüvelyedbe. A nem kívánt terhesség ellen védekezzetek gumióvszerrel. Néha előfordul, hogy abortusz után a nő nehezen esik teherbe, sőt olyan is, hogy nem lehet többé gyereke. Ez azonban ritka.
Ha van még kérdésed, tedd föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!