Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendeltetésszerű óvszerhasználat mellett esett már teherbe valaki itt? Hallottatok ilyenről?
Mindenhol olvasom, hogy nem 100% az óvszer, meg hogy így is teherbe lehet esni, már ott tartok, hogy nem merek lefeküdni a barátommal, mert ha terhes leszek, többet nem látom a barátomat. Még szűz vagyok, de régóta együtt vagyunk és nagyon kívánjuk már egymást. Viszont ezeket a rémtörténeket már nem tudom hova tenni.
Valakivel megtörtént már helyes óvszerhasználat mellett az ismerőseitek közül, esetleg veletek?
Koszi a gyors valaszt #2
A jo ovszer megvan es regebben a baratom tesztelgetett is nehanyat kivancsisagbol es egeszen regota tudja a helyes hasznalatot. Igy szerinted lehet baj?
Nem.
A használtunk gumit, de mégis gyerek lett történetek 99%-ban az aktus során megszakítással is együtt voltak. A maradék 1 pedig akinek kiszakad és nem megy el eseményutániért
Pharmatexet hülyeségnek tartom, nem nyújt rendes védelmet, ha ne adj isten kiszakad a gumi (amihez szerintem iszonyat balphasznak kell lenni) simán teherbeeshetsz mellette. Ha kiszakad ott az eseményutáni. De nem fog. Régóta élek nemiéletet, voltunk bénák, akadt bele a körmöm soha semmi gond nem volt vele. A lényeg, hogy jó irányba tekerjétek le ez tesztelhető ha legörgetsz egy gyűrűt. És szorítsátok el a tetején levő ondótartájt. Ha alapból levegős, megtöltődve könnyebben kilyukadhat.
Max szex után töltsétek fel vízzel hogy ne aggódjatok.
Soha nem fordult elő. Sőt, soha ki sem szakadt. 16 éve élek nemi életet, ebből mondjuk kb. a felében volt óvszeres védekezés és nem kevés szex. :)
Csak a nem megfelelő méret vagy használat miatt szakadhat ki, meg persze, amikor esetleg selejtest fog ki az ember, de szerencsére az azért nagyon ritka. A sűrűbb, hogy nem jól használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!