Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetek terhes védekeztünk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes védekeztünk, de lecsúszott?

Figyelt kérdés

Igen tudom, unjátok az ilyen kérdéseket, de amikor az ember ottvan, hogy "mivan ha mégis?" akkor tényleg jobb megkérdezni titeket.

Szóval ma lefeküdtünk a barátommal és tudom hülyék voltunk és későn vettük észre h az óvszer lecsúszott, nem teljesen de a két harmadáról (szóval a makkon maradt). a sperma az óvszerben volt. De mivan ha a mozgással vagy, egyébbel jutott belém is? Vegyek be 72 órásat? Szerintetek teherbe eshettem? A mensesemnek tegnap vagy ma kellet volna megjönnie, de szokott 2-3 napot késni valamikor.

2010. júl. 1. 19:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ha nem vagy biztos magadban inkább a 72 órás tabi, mint a gyerek vagy esetleg abortusz
2010. júl. 1. 19:48
 2/16 anonim válasza:
JA TABLETA AZ HATASOS
2010. júl. 1. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Terhes vagy!
2010. júl. 1. 20:00
 4/16 A kérdező kommentje:
De mennyi az esélye, hogy terhes leszek? Nem szeretnék összevissza 72 órás tabikat falni.
2010. júl. 1. 20:26
 5/16 anonim ***** válasza:
senki nem tudja, hogy mennyi az esélye, mert nem voltunk ott, stb... sosem tudhatod. tablettát vegyél be!
2010. júl. 1. 20:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem vennék be. Lecsúszott, de a lényegen rajta maradt. Ráadásul most fogsz menstruálni. Ilyenkor alapból kicsi az esély rá (persze van).

Vagy a legjobb, ha elmész orvoshoz, elmondod a szitut, és megkérdezed, hogy mit javasol.

2010. júl. 1. 20:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia! Nézd, ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi, én sem venném be. Nincs az ráfeszülve, szinte mindig mozog az óvszer, mégis tökéletes védelmet nyújt. Akkor lett volna baj, ha elszakadt volna.

Ami viszont nem személyes, hanem tényszerű vélemény, hogy az esemény utáni tablettát orvos írja fel, neki pedig elmondod a körülményeket. Meg tudja ítélni, hogy szükséges-e az esemény utáni tabletta vagy sem.

2010. júl. 1. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Ja én nem is figyeltem, hogy most fog megjönni a vérzésed, na akkor a személyes véleményem mostmár főleg az, hogy nem venném be, de továbbra is ajánlom az orvostudakozo.hu-t, itt válaszolnak a kérdésedre :)
2010. júl. 1. 21:36
 9/16 A kérdező kommentje:

:) nagyon köszi a válaszokat fölleg az utóbbiakat:) most megnyugtattatok. egész nap ezen izgultam :S

További szép estét!:)

2010. júl. 1. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
igen, lehetsz terhes.. ha nem veszed be, akkor meg imadkozz. de ne csodalkozz, ha mégis besikerul.. :S
2010. júl. 1. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!