Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (lent)

Figyelt kérdés

az a problémám hogy eddig a mostani párommal kétszer is kiszakadt a gumi elsőnél mázli volt biztam benne hogy nem vagyok terhes másodiknál vettem be 72 órásat, és azóta iszonyuan félek a gumitől hogy megint kiszakad...figyelunk rá nagyon hoyg ne szakadjon de én nem igazán tudok ellazulni azon izgulv h kiszakadt-e, azóta próbáltuk megszakittással, mindig időben kihuzza (joval előtte szal még kb 10 perc kézimunka és ugy megy el) és nem is lett baba, de mégis hogy tudnék nem ezen izguli? gondoltam esetleg pharmatex plusz gumi kombinációra...

nos? (ne oltsatok a megszakitásos modzser miatt :( )

2010. júl. 1. 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Írass tablettát, vagy ha azt nem akarsz, akkor Pharma+gumi. Pharmatex önmagában nem sokat ér.
2010. júl. 1. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
szerezzetek be egy analtagitot
 3/7 anonim ***** válasza:
Megfelelően használtátok az óvszert?
 4/7 A kérdező kommentje:

igen megfelelően és előtt többször is ellenőriztuk hogy nem szakadt e ki...:(

gyogszert nem szedhetek mert nem birom a hormont (már szedtem..)

2010. júl. 1. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:

hát figyelj,én 4 éve vok kapcsolatban,azóta nem lett terhes pedig mi gumi nélkül csináljuk az első perctől.vagy a hasára,vagy a fenekére,vagy a szájába verem a mikor hova.Én mondjuk mindíg az utolsó pillanatban veszem ki.

F/20

2010. júl. 1. 16:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értettem pontosan. Paráztál a gumi mellett hogy terhes leszel, és ezért váltottatok megszakításosra? Szerintem csak próbáljatok ki valami jobb minőségű gumit.
2010. júl. 1. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szilvás buktát, mert azt szeretem.
2010. nov. 16. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!