Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Libidócsökkenés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács Pál kérdése:

Lányok! Libidócsökkenés a fogamzásgátlótól? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel másfél éve járunk, már a második hónapban pettingelni kezdtünk, és onnantól fogva fél éven át nagyon be voltunk egymásra indulva. Szó szerint pöccintésre begerjedt, az iskolában eldugott helyeken is egymásra másztunk néha. Egymással vesztettük el a szüzességünket, együtt fedeztük fel a szexualitást. Az elején óvszert használtunk,aztán áttértünk a tablettára.

Azóta megváltoztak a dolgok: már nem tudom felizgatni minden alkalommal, sokkal kevesebbet is szeretkezünk, nehezebben nedvesedik be, és gyakran fáj is neki (pedig már egy ideje nem szokott). Arra is gondoltunk, hogy mindketten most kezdtük el az egyetemet, és az új környezet okozta stressz a hibás és a megfeszített tanulás (ő jogi egyetem - színötös).

De úgy érzem, már nem kíván engem annyira, mint régen, pedig én most is ugyanúgy. De mivel állandóan ellenállásba ütközök, kicsit elhidegültem. Már nem tudok őszinte vadsággal, ösztönökkel csábítani, mert félek, hogy megint leállít. Most a vizsgaidőszakban lassan hetek óta nem szeretkeztünk, ami engem nagyon elszomorított. Beszéltük, hogy majd nyáron, amikro elmúlt minden stressz, majd akkor ismét felavatjuk a kapcsolatunkat, de mi van, ha mégsem?

Lehetnek a tabletták az oka a libidócsökkenésnek? És ha igen, mivel lehet orvosolni a problémát?

2010. júl. 1. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
dokitól kérjen másik tablettát, van ilyen mellékhatás sajnos...
2010. júl. 1. 06:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nagyon gyakori mellékhatás, itt az oldalon is rengetegszer olvashatod...

Menjen el a dokihoz, és kérjen másik tablettát.

Ha nem segít az sem, akkor térjetek vissza az óvszerre.

2010. júl. 1. 12:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Állítólag sokszor az segít ha másik gyógyszer kap a lány, mivel a tabiban van vmi összetevő, ami ha nem megfelelő a lány számára, akkor ilyen problémákat okoz!
2010. júl. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!