Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki régebbóta szedi a VOLINÁT? Vagy ez ennyire új lenne? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Olvastam itt, hogy valaki elhízott tőle...hát, én kínkeserves munkával szabadultam meg 10 kilótól, most nem akarom visszaszedni...Javaslat, hoyg hoyg kerüljem el, fog.gátló szedése mellett?2010. jún. 30. 14:44
2/5 A kérdező kommentje:
De nem elég jól...mert ha tényleg szednéd...méghozzá csokorba, akkor nem írogatnál hülyeségeket olyan kérdésre, amihez nem is értesz;)
2010. jún. 30. 14:58
3/5 anonim válasza:
Én nem híztam egy kilót se mellette eddig, de még csak 3 hónapja szedem és más mellékhatást sem tapasztaltam.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, és allergiagyógyszer illetve szépségvitamin nem befojásolja a hatását?
2010. jún. 30. 20:15
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem befolyásolja de inkább az orvost kérdezd meg ezekről vagy itt is lehet róla olvasni [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!