Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogyan működnek a fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan működnek a fogamzásgátló injekciók? Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban? (3 hónap, mellékhatás? )

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok, és eddig gumival védekeztünk a párommal, de szeretnénk kipróbálni, hogy milyen gumi nélkül a szex.

Találtam ezt az injekciós módszert, ami elvileg 3 hónapig hat, ha beadják.

Arra lennék kiváncsi, hogy ha csak egyszer adatnál be magamnak (szóval 3 hónapig tudnánk gumi nélkül szexelni, utána visszaállnánk az óvszerre, mert nem akarom hogy teljesen felboruljon a hormonháztartásom) akkor is jelentkezhetnek mellékhatások? Vagy az inkább csak akkor jön elő, ha valaki már hosszabb ideje injekcióztatja magát?

2019. jan. 28. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt dokitól kérdezném meg nőgyógyász vagy endokronológust, nem is hallottam ilyenről amúgy
2019. jan. 28. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ajánlom az inyjekciót. Sokkal lassabban ürül a szervezetből. Szóval a 4. hónapban MÉG bizony keményen diktál a hormonrendszernek (mellékhatás), DE MÁR nem véd (hatás).
2019. jan. 28. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagy hátránya az hogy megszűnhet mellette a menzesz. Így azt se veszed észre ha nem hat mert a kimaradást betudod mellékhatásnak. A mi családunkban volt ilyen. Míg el nem kezdett hányni addig eszébe se jutott hogy baba lehet mert már huzamosabb ideje használt injekciót és megszűnt a menzesze
2019. jan. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!