Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zöld tea csökkenti a fogamzásgátló hatását?
Ma jutott eszembe,hogy a munkahelyen reggelente egy pohár zöld teát meg szoktam inni. Ez mennyire befolyásolja a fogamzásgátló hatását? Hetek óta iszom ezt a teát napi egyszer hétköznap :( Most nagyon félek...
Tájékoztatóban nem találtam erről semmit sajnos.
A google-nak nem nagyon hiszek. Ráadásul ami itt lett linkelve, ott az orvos azt válaszolja, hogy "elvileg nem befolyásolja"?? Elvileg?? Nekem ez kevés, úgyhogy többet érek azzal ha itt valaki saját tapasztalatot ír. Ezért tettem fel itt a kérdést.
Majd ha megyek nőgyógyászhoz, megkérdezem. De az meg nem most lesz.
Márciusban lesz esedékes az éves rákszűrésem, majd akkor megkérdezem, a teát meg hanyagolom addig.
Egy kérdés miatt nem fogok kiadni 10 ezer Ft-ot ne haragudj.
Egyébként neked is felesleges volt ide írnod,mivel egyàltalán nem tudtál a kérdésre válaszolni. De gondolom örömöt okozott neked az okoskodás.
Ha valakinek van a kiírt kérdésben szereplő dologgal kapcsolatban van tapasztalata, az írjon már! Akik kötekedni akarnak, írjanak maguknak saját kérdést, és ne másokét barmolják szét! Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!