Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódhatok hogy még nem estem teherbe?
Ha egyszer védekeztek, miért esnél teherbe? Ha meg gyereket akartok miért védekeztek?
A megszakításos módszer tényleg nem olyan biztonságos, de ha a férfi időben kiveszi, akkor gyakorlatilag elég kevés a teherbeesés esélye.
Több helyről hallottam hogy annak isbkicsi az esélye h 4 év alatt egyszer sem termekényülök meg az elovaladektol
Ezért kezdtem el aggódni emiatt.
Az előváladékban legtöbbször csak akkor van sperma, ha egyszer már volt ejakuláció és a párod nem pisilt utána, hanem volt egy második menet is, olyankor az első élvezésből maradhat egy kis maradék ami előváladékkal kiürül.
Egyébként nem igazán szokott életképes sperma lenni az előváladékban.
Az előttem szólóknak baromi nagy mákja volt, ennyi az egész.
Első! A megszakítás NEM védekezés, tehát nem védekeznek, hanem orosz ruletteznek.
Előző, kérlek írd be a keresőbe, hogy Pharmatex-babák, és csodálkozz el, hogy mennyire biztonságos ez a módszer!
Kérdező! Ne másokból indulj ki ilyen esetben! Ha nálatok gáz van, akkor oly mindegy, hogy másnál működött-e a töltény élesben. Az is lehet, hogy te nem vagy annyira termékeny típus, vagy tényleg szimplán szerencséd van, de a helyedben én váltanék valmilyen valódi védekezési módszerre, ha még nem akarsz gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!