Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap után kedzem szedni a fogamzásgátló tabit (lindynette20) ez jó lesz így mit gondoltok?
Akármennyi idős vagy én nem szednék a helyedbe fogamzásgátlót...pár év múlva majd az lesz a baj h nem fog megjönni a havid és jol meghizol...de ez csak ez én véleményem (nem rosszbol irtam)
24/l
Ha elkezded szedni, el kell telnie pár napnak/hétnek, hogy elkezdjen szinte teljes védelmet nyújtani.
Onnantól kezdve tökmindegy mikor kefélsz, a fogamzásgátló által védett leszel akár reggel 6-kor, akár este 8-kor jön meg a kedvetek egy kis hancúrhoz.
Azt sem írja a betegtájékoztató, hogy ne rakd a gyógyszert a mosógépbe és ne dugd a seggedbe, az értelmesebb embereknek mégsem jut eszébe ilyesmi.
Ha kicsit is felfognád, hogy működik a tabletta, akkor rájönnél, hogy totál értelmetlen a kérdés. A tablettának az a lényege, hogy a folyamatos szedéssel megakadályozza a peteérést és az ovulációt, ergo k.vára mindegy, hogy egy nap hányszor, hány órakor, milyen pózban, hány emberrel szexelsz, folyamatosan véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!