Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mercilon tabletta mellékhatásai? Mikortól jelentkezhetnek? Mi lehet baj? És honnan fogom tudni, h nem ez a gyógyszer az ideális számomra?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el szedni a tablettát nemrég és érdekelne néhány kérdésre a válasz. jah és még az is érdekelne, hogy az lehet e baj h mióta szedem a 2. szem bevétele óta alig alig van étvágyam? mégcsak 2napja tart, de nem voltam benne biztos h nem-e lehet baj vagy vmi. nem vok rosszul a kevés evéstől, de kiváncsi lennék h ti mit mondtok. Előre is köszi a válaszokat!!2008. nov. 7. 21:54
1/6 anonim válasza:
Igazából szerintem mindenkire máshogy hat...
Én csak annyit tudok mondani, hogy nekem nagyon nem vált be, én 2 hónap alatt felszedtem tőle 5 kilót, mert növelte az étvágyamat! A következő hónapban pedig elkezdett hullani a hajam!
Na ennyit erről! :S Azóta nem szedek tablettát és gumizunk a párommal...
2/6 anonim válasza:
az étvágytalanságra igazából annyit tudsz tenni hogy kezdj el szedni c-vitamint így megnő az étvágyad és nem fogsz tőle lefogyni :)de amúgy meg érdemes megvárni 3 hónapot hacsak nem nagyon nagy a baj mert az első 3 hónap nekem is kritikus volt azóta semmi bajom mert már hozzá szokott a szervezetem :)
3/6 anonim válasza:
Mercilont szedtem én is, csak aztán áttértem másra, mert a dokim szerint nem bírta a májam. 3 hónapig szedtem, az első hónapban csökkent a libidóm, másodikban semmi nem volt, harmadik hónapban meg majdnem az összes tünet jelentkezett rajtam ami nem normális. Erősebb görcsök, ingerültség, hüvelyfolyás, mellfeszülés stb.. De egyénfüggő, mindenkire máshogy hat
4/6 anonim válasza:
Én két évig szedtem, és szépen lassan csökkent a libidóm. A végén már alig szeretkeztünk, aztán rájöttem, hogy ettől van. Azóta mást szedek.
Egy barátnőm is ezt kapta, nem is szedte végig az első levelet, mert nem akart elmúlni a vérzése.
Amúgy észre fogod venni, ha nem neked való a bogyó. Az a baj, hogy nem vizsgálják meg az embert alaposan, mielőtt felírnák.
5/6 anonim válasza:
Nekem bevált, lassan 1 éve szedem. Libidó csökkenés nekem fél év körül jelentkezett,de utána el is múlt. Mindenkinél mások a mellékhatások. ja és én az első pár hónapban nem híztam tőle,hanem fogytam pár kilót.
6/6 A kérdező kommentje:
Előszöris köszönöm szépen az eddigi válaszokat! :) Örülök neki, hogy ennyi jót írtok róla.. nekem igazándiból mióta szedem (holnap 1hete) alig van étvágyam, elég durva hangulatváltozásaim vannak, + a mellfeszülés amit eddig észrevettem.. (jah hát meg h elég furin votl meg..:S) deh az étvágytalanság nemtom úgy igazándiból h ettől lehetett-e..merthát még azért nagyon az elején járok.. szal enmtom úgy igazán h mi mitől lehet.. deh rem jó lesz ez a gyógyszer, hamar megszokja a szervezetem meg minden és nem lesz veel gáz. köszi még1x a válaszokat!
2008. nov. 10. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!