Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leváltottátok akkor miért? Többi lent.
Igen, azért, mert volt egy 'remek' barátom, akiben megbíztam, de óvszer nélkül félrek.rt, és elkaptam egy kellemes kis gombás fertőzést. Köszönöm, ez nekem elég volt, majd legközelebb a férjemmel fogok óvszer nélkül szeretkezni.
2010. jún. 29. 19:00
Mert a tablettaq felborít(hat)ja a hormonháztartást. Nincsenek kielégítően tesztelve. Én soha, egy barátnőmnek sem engedtem, pedig utálom a gumit, de az egészség, és a későbbi (egészséges!!) gyerekszülés többet ér.
2010. jún. 29. 19:01
2 éve szedem, semmi probléma nem volt eddig még:) majd talán ha jövőre megyek egyetemre és sokat leszek ott TALÁN lecserélem, mert barátom is egyetemista és mire felvesznek lehet már nem tudunk annyit talizni(csak heti 3-4:D)
de lehet h így is tovább szedem, mert hosszútávon sok szempontból megéri, ha viszont neked vmi problémád van tőle először javaslom próbálj ki másikat, ha az sem vűlik be, akkor gumi:)
2010. jún. 29. 19:04
ja még annyi h sajnos nekem is volt egy fertőzésem(de nem a barátomtól:D) ez benne van a pakliban néha:) de mi akkor is csináltuk, amikor megvolt:D és nagy volt a fertőzés veszély, de már nem:)
2010. jún. 29. 19:05
Mert a tabletta pokollá tette az életem amíg szedtem, és nem tudtunk szexelni sem mert egyfolytában gombás voltam, bármit is írt föl rá a doki. Ja, meg ki ne hagyjam az iszonyat fejfájást, iszonyat mellfeszülést, iszonyat görcsöket megvonásos vérzés előtt/alatt, a hányingert, a szédülést, meg a levertséget, meg a farkasétvágyat... Gondolom nem meglepő hogy inkább a gumit választottuk. :D
2010. jún. 29. 19:06
Hét év tablettaszedés után allergiás reakcióim lettek. Váltottam gyógyszert, de attól is előjöttek a tünetek. Nőgyógyászom egy év gyógyszer-szünetet rendelt el. Így most óvszerrel védekezünk.
2010. jún. 29. 19:09
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem is farkasétvágyam van.. és az előző barátomtól elkaptam egy gombás fertőzést.. a mostani barátom nagyon odafigyel rám.. a fél év alatt semmi probléma 6 évvel idősebb nálam..
Lehet nekem is inkább az ovszer mellett kéne döntenem?
Jah és híztam is minimum 5 kg.t...
megint én vagyok, nekem is nagy az étvágyam, de próbálom visszatartani:D nem okoz hízást, csak az étvágyat fokozza sajnos, állítólag "elhiteti" a szervezettel h terhes:) ezért van ez
Még mindig megvan a gombád?:S remélem nem :) sztem ha kibírod h ne egyél annyit, nyugodtan használd:)
2010. jún. 29. 19:27
Én 1 évig szedtem az egyiket, aztán fél évig egy másikat, de SOHA többet nem szednék többet ilyet, több okból is: egyrészt azért mert olyan voltam mint egy klimaxos nő: nem kívántam a szexet, száraz voltam, hangulatváltozások, híztam is kb 3 kilót. Másrészt egyfolytában gombás voltam, kéthetente jártam nőgyógyászhoz emiatt, mert mindig visszajött.
2010. jún. 29. 19:43
10/10 A kérdező kommentje:
Már elmúlt a gombásodás.. de minden hónapban előjön.. megyek orvoshoz és elmondom a panaszaimat hátha tud segíteni.. de az az igazság, hogy nem akarok többet hízni ezért lehet, hogy leállok a szedéssel..
Várom a válaszokat!:) Köszönöm az eddigieket..:)
További kérdések: