Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha leváltottátok akkor miért?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha leváltottátok akkor miért? Többi lent.

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlóról... óvszerre... Részletes választ kérek.. kösziii.. nagyon fontos lenne..
2010. jún. 29. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért, mert volt egy 'remek' barátom, akiben megbíztam, de óvszer nélkül félrek.rt, és elkaptam egy kellemes kis gombás fertőzést. Köszönöm, ez nekem elég volt, majd legközelebb a férjemmel fogok óvszer nélkül szeretkezni.
2010. jún. 29. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tablettaq felborít(hat)ja a hormonháztartást. Nincsenek kielégítően tesztelve. Én soha, egy barátnőmnek sem engedtem, pedig utálom a gumit, de az egészség, és a későbbi (egészséges!!) gyerekszülés többet ér.
2010. jún. 29. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

2 éve szedem, semmi probléma nem volt eddig még:) majd talán ha jövőre megyek egyetemre és sokat leszek ott TALÁN lecserélem, mert barátom is egyetemista és mire felvesznek lehet már nem tudunk annyit talizni(csak heti 3-4:D)

de lehet h így is tovább szedem, mert hosszútávon sok szempontból megéri, ha viszont neked vmi problémád van tőle először javaslom próbálj ki másikat, ha az sem vűlik be, akkor gumi:)

2010. jún. 29. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
ja még annyi h sajnos nekem is volt egy fertőzésem(de nem a barátomtól:D) ez benne van a pakliban néha:) de mi akkor is csináltuk, amikor megvolt:D és nagy volt a fertőzés veszély, de már nem:)
2010. jún. 29. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tabletta pokollá tette az életem amíg szedtem, és nem tudtunk szexelni sem mert egyfolytában gombás voltam, bármit is írt föl rá a doki. Ja, meg ki ne hagyjam az iszonyat fejfájást, iszonyat mellfeszülést, iszonyat görcsöket megvonásos vérzés előtt/alatt, a hányingert, a szédülést, meg a levertséget, meg a farkasétvágyat... Gondolom nem meglepő hogy inkább a gumit választottuk. :D
2010. jún. 29. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hét év tablettaszedés után allergiás reakcióim lettek. Váltottam gyógyszert, de attól is előjöttek a tünetek. Nőgyógyászom egy év gyógyszer-szünetet rendelt el. Így most óvszerrel védekezünk.
2010. jún. 29. 19:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem is farkasétvágyam van.. és az előző barátomtól elkaptam egy gombás fertőzést.. a mostani barátom nagyon odafigyel rám.. a fél év alatt semmi probléma 6 évvel idősebb nálam..

Lehet nekem is inkább az ovszer mellett kéne döntenem?

Jah és híztam is minimum 5 kg.t...

2010. jún. 29. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:

megint én vagyok, nekem is nagy az étvágyam, de próbálom visszatartani:D nem okoz hízást, csak az étvágyat fokozza sajnos, állítólag "elhiteti" a szervezettel h terhes:) ezért van ez

Még mindig megvan a gombád?:S remélem nem :) sztem ha kibírod h ne egyél annyit, nyugodtan használd:)

2010. jún. 29. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 1 évig szedtem az egyiket, aztán fél évig egy másikat, de SOHA többet nem szednék többet ilyet, több okból is: egyrészt azért mert olyan voltam mint egy klimaxos nő: nem kívántam a szexet, száraz voltam, hangulatváltozások, híztam is kb 3 kilót. Másrészt egyfolytában gombás voltam, kéthetente jártam nőgyógyászhoz emiatt, mert mindig visszajött.
2010. jún. 29. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:

Már elmúlt a gombásodás.. de minden hónapban előjön.. megyek orvoshoz és elmondom a panaszaimat hátha tud segíteni.. de az az igazság, hogy nem akarok többet hízni ezért lehet, hogy leállok a szedéssel..

Várom a válaszokat!:) Köszönöm az eddigieket..:)

2010. jún. 29. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!