Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Közti vérzés, fogamzásgátló?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közti vérzés, fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Altforalle nevű fogamzásgátlót szedek 5 hónapja. Még 5 sárga tabletta van vissza, tehát az utolsó héten vagyok a menstruáció előtt. Ma viszont kicsit, nagyon enyhén görcsölt a hasam, most pedig észrevettem, hogy elég nagy mennyiségű (mintha menstruálnék) barna folyásom van.

Ilyen jellegű problémám csak az első hónapban volt, azóta nem.

Mi lehet a baj. Ezzel el kell mennem orvoshoz vagy normális?

2019. jan. 10. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a tájékoztatóban leírtak alapján járnék el.
2019. jan. 10. 15:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos választ! Bírom, hogy muszáj okoskodni.. Nyilván úgy járnék el, ahogy a betegtájékoztató írja, azonban erről nem esik szó benne. :)

De köszi, tényleg...

2019. jan. 10. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi lesz veled később,ha még egy egyszerű betegtájékoztató elolvasása és értelmezése is gondot okoz..

Segítek:

"Az Altforalle szedésének első néhány hónapja alatt nem várt vérzés jelentkezhet (azon a héten kívül, amikor a fehér, placebo tablettákat szedi). Ha ez a vérzés néhány hónapnál tovább tart, vagy HA NÉHÁNY HÓNAP UTÁN JELENTKEZIK, ORVOSÁNAK MEG KELL TALÁLNIA AZ OKÁT."

2019. jan. 10. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:

IGAZA VAN. Most jobb?

Komolyan nehéz lett volna annyit írni, hogy ,,a betegtájékoztató is azt írja, hogy menj el, szerintem is fordulj orvoshoz"? Persze, hogy nehéz lett volna, mert muszáj beszólni/okoskodni..

Arra nem gondoltál, hogy amúgy olyan lányok/nők válaszát várom, akik jártak már hasonló cipőben? Igaz, ez nem volt benne a kérdésemben, tehát lehet köcsgösöködni.

Gratulálok, lehet én hülye vagyok az élethez, de te meg egy tirpák paraszt vagy, akibe egy csöpp segítőkészség sem szorult, ellenben ,,büszke" lehetsz arra, hogy bármilyen témára ugrasz csak azért, hogy megmutasd, milyen okos és tájékozott vagy.

Tényleg, még egyszer gratulálok a figyelmességedhez és a segítőkészségedhez.

2019. jan. 10. 15:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem , nem csak nőgyógyászhoz kellene elmenned..

Kérdeztél valamit,kulturált választ adtam rá,most meg fröcsögsz itt teljesen feleslegesen,ahelyett,hogy elolvastad volna a tájékoztatót.

Komolyan mondom,hogy keress fel egy pszichológust.

2019. jan. 10. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez úgy tűnik egy ilyen hónap. Nekem is hasonló van, ciklus közben karácsony táján kicsit hektikusan szedtem a bogyot és közben elkezdtem pecsételni. Most volt a gyógyszer mentes hetem és istennek se akar megjönno. Egyelőre még nem parázok, pár hónapja nincs párom, de nem álltam le a tabival. De ha nem változik semmi én megyek orvoshoz.
2019. jan. 10. 16:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszodat és várom a továbbiakat!
2019. jan. 10. 16:53
 8/8 anonim ***** válasza:
A tabi alatt nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés.
2019. febr. 23. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!