Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáciom 7-ik napján voltam együtt a párommal meg volt nagyon kis rózsaszíes folyásom lehetek terhes? Általában 7-8 napig eltart míg teljesen elmúlik viszont most még volt 2 nap enyhe rózsaszín folyásom
Mért nem lehet védekezni? Mért kell kockáztatni??
Utána meg megy a parázás, hogy terhes lehetsz-e. Az esély mindig nagyobb annál mintha védekeztetek volna.
De kérdező tudsz arra válaszolni, hogy miért nem védekeztetek?
Nálunk is volt már ilyen, és mégsem kockáztattunk. És hidd el nagyon kívántuk egymást. :)
Igen lehetsz terhes.
Nem tudom. De más se tudhatja. Az esély megvan rá. Én azt javaslom többet ilyet ne tegyetek. Ha szeretitek egymást és fontos nektek a másik jövője, akkor ne legyetek ennyire felelőtlenek.
Az előváladékban is lehet életképes sperma. Megvan rá az esély. Nálunk amikor kiszakadt a gumi a barátom nem ment el, viszont bevettem esemény utáni tablettát. Valahogy én is s menstruációm után voltam a párommal. Mivel egyik ismerősömnek becsúszott és abortuszra kellett mennie, nem akartam kockáztatni.
Megérte kérdező az, hogy elvesztettétek a fejetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!