Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esély? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esély? (lent)

Figyelt kérdés
A barátommal gumi nélkül szeretkeztünk, nem bennem ment el, de ott az előváladék. Mennyi arra az esély, hogy esetleg terhes vagyok?
2010. jún. 28. 22:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hat igen.. előtte én is 35 % - ot mondtam. amugy meg nem félek én :) csak itt senki nem hisz senkinek, azt állitják, h sehogy se lehet teherbeesni.. egyesek szerint, még akkor se biztos, h vkibe beleélveznek.. amugy meg nincs mit fellapozni, mert a fogamzasgatlastémát már szinte kivülről fújom, nem 1 barátnőmet kisértem igy orvoshoz, h igy " védekeztek ".. :S nem 1 nek abortusz lett a következménye..
2010. jún. 28. 23:57
 22/29 anonim ***** válasza:

Elhiheted, én is kívülről fújom. De még mindig nem 35% az esély EGY ALKALOM esetén. Egy évre kivetítve persze igaz.

Mindegy, most már nem győzködlek...ha nem hiszed el, az a te bajod.

Mint mondtam, szerintem is fontos a védekezés. De legalább ilyen fontos lenne a MEGFELELŐ felvilágosítás.

Nem túl hiteles, mikor egy megszakításos aktus esetén azt írogatja csomó ember, hogy 50, meg 80% az esélye a terhességnek.

És ha a tinik rájönnek, hogy ezek nem hiteles infók (pl. 10 bnője közül egy sem esett még így teherbe), akkor utána úgy gondolják, hogy hazudtak nekik, és inkább a "tapasztal" bnőiknek" fognak hinni. Ergo totál visszafelé sül el a dolog.

Szóval védekezni mindig kell, mert mindig van esély a teherbeesésre. Még akkor is beüthet az első alkalomnál a dolog, ha elvileg csak 1% vagy még kevesebb az esély. Mert ez ilyen....

2010. jún. 29. 00:06
 23/29 anonim ***** válasza:
hat igen, sajnos, beüthet..
2010. jún. 29. 00:10
 24/29 anonim ***** válasza:
de én továbbra is azt tom felhozni, h pár barátnőm pár alkalom után terhes lett..
2010. jún. 29. 00:13
 25/29 anonim ***** válasza:

De basszus. Én nem ezzel vitatkoztam:D Nyilván én is tudom, hogy az első alkalommal is teherbe lehet esni.

De egy alkalommal akkor sem 35% az esélye, értsd meg:D

Valószínűségszámítás, tudod...

2010. jún. 29. 00:16
 26/29 anonim ***** válasza:
engem mondjuk, ha nem védekeznék, nem vigasztalna a valószinűségszámitás.. nem értem, h a fiatalok h nem értik meg, h védekezni kell.. :S
2010. jún. 29. 00:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de elég értetlen vagy:D

Direkt odaírtam, hogy nem szabad kockáztatni. Mert még egy % is sok. De attól, hogy egy csomó ember beirkálja, hogy 50%, meg 80%, attól lehet hogy inkább felbátorodnak, mert látják, hogy nem igaz.

2010. jún. 29. 00:22
 28/29 anonim ***** válasza:
téged értelek!!!! a nem védekezőket nem!!!! :))
2010. jún. 29. 00:24
 29/29 anonim ***** válasza:

Jó, hát őket én sem.

Nem értem miért jobb minden hónapban azon parázni, hogy megjön-e, mint felhúzni egy gumit.

Meg az a sok abortusz:(

Tök szánalmas, hogy előrébb helyezik az élvezetet...inkább megölnek egy ártatlan gyereket...de legalább elmondhatják, hogy milyen jót szexeltek gumi nélkül...Undorító:(

2010. jún. 29. 00:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!