Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle után 22 nappal begatív teszt. Hihetek neki?
Mikor kell / kellett volna megjönnie a rendes vérzésednek?
Egyébként szerintem eleve nem volt sok esélye a teherbe esésnek, ovuláció kb a ciklus 14. napja körül van.
Előfordulhat, hogy a gyógyszer megborította kicsit a hormonháztartásodat.
Én is jártam így (ciklus közepén), kb. 12 órára vettem be. Annyit tett, hogy egy héttel hamarabb jött meg. Utána, 15 napra azért ráteszteltem, mert nem volt erős a vérzésem. Negatív volt.
Én azt mondom, hogy elhiheted, a mai nagy érzékenységű tesztek elég hamar, kis koncentrációban kimutatják már a hCG-t a vizeletből.
De ha nem jön meg - vagy nagyon bizonytalan vagy - tesztelj még egyet. Én is megtettem, egy negatív teszt nem teszt :)
Nekem egy héttel hamarabb jött meg. Mondjuk az lehetett azért is, mert éppen akkor hagytam abba a fogamzásgátlót is (persze, hogy akkor történik ilyen baleset...), szóval nem tudom, hogy az Escapelle vagy a fogamzásgátló hiánya miatt volt.
Nekem hálistennek semmi mellékhatása nem volt.
Szúró-égető érzés néha nekem is szokott lenni, mielőtt megjön.
Ha így is negatív lett a teszted, szerintem hihetsz neki, de lehet, hogy megkockáztatnék még egy nőgyógyászati vizsgálatot a közeljövőben.
Egyik barátnőmmel is történt ilyen, hogy pszihésen teljesen rácsavarodott a dologra. Akkor nagyon nagyon sokat késett neki.
Remélem, hogy csak ez a baj! :)
Ne foglalkozz vele, nézzenek hülyének, ha kell, de amíg nem vagy nyugodt, addig nem vagy nyugodt. Az ő dolguk lenne megnyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!