Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátnőmnek augusztus 1....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

József239 kérdése:

Ha a barátnőmnek augusztus 1. Jött meg és egy honap kimaradt én pedig szeptember 27. Én betettem neki gumi nélkül persze nem élveztem bele akkor lehet gyerek? (Húzz gumit tudom de na)

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 21:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Na valós datumokkal november 1.jott meg neki utoljára decemberi kimaradt és en most 27 tettem be neki nem azt akarom hogy mondjátok hogy nem lehet mivel sokat nem erek vele csak kíváncsi vagyok ha lehet mennyi az eseje
2018. dec. 28. 22:04
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Te még mindig nem érted. A saját kérdésed sem . Ha négy hónapja nem jön meg, vajon lehet terhes?
2018. dec. 28. 22:10
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem tudja mennyi az eseje, erre van a valószínűségszámítás. Esélye...
2018. dec. 28. 22:14
 14/20 A kérdező kommentje:
November1. Jott meg utoljára és most decemberben nem tehát a januárit várjuk ez hogyan lehet 4 hónap? A másik dátum bevallom hülyeség volt kiírni bocsánat
2018. dec. 28. 22:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Az elő váladéktól is teherbe lehet esni. Várjátok meg a januárt de lehet, hogy egy teszt már kiutatná.

Nekem nem telt el egy hét hogy meg kellett volna jönnie és a teszt pozitív volt.

2018. dec. 28. 22:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valamiért egy hónapban kimaradt a peteérése (stressz miatt például). Ettől függetlenül mire te odakerültél már lehet, hogy volt neki.

Hiába nem élveztél bele, az előváladékos sztori mindig játszik ugyebár.

Senki nem fog tudni neked itt százalékokkal dobálózni. Az eset után 14-18 nappal már el lehet végezni egy otthon lepisilős 500Ft-os tesztet.

A barátnőd meg figyelje a teste jeleit. Menzesz kimaradás nem játék, ha többször előfordul orvoshoz kell fordulnia.

2018. dec. 28. 22:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ezentúl használjátok óvszert..

Ennyi embert összezavarni egy ilyen kérdéssel...

2018. dec. 28. 22:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Lehet h terhes
2018. dec. 28. 22:54
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. dec. 28. 23:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha ilyen előfordul, hogy egy hónap kimarad, az azt jelenti, hogy rendszertelen a ciklusa, nem tudsz számolni a dátumokkal. Tehát a 27.-e lehet termékeny időpont, de ugyanúgy lehet nagyjából biztonságos is.

Ha nem élveztél bele, akkor azért a terhesség esélye sokkal kisebb.

Összességében a baba meglehetősen valószínűtlen, de kizárni nem lehet. Most legalábbis idegeskedjetek január 12.-ig, ennyi kijár nektek a felelőtlenségetekért, akkor pedig vegyél két terhességi tesztet bármelyik áruház pipere, illatszer stb. ostályán, vagy DM, Rossmann, stb boltban, és a barátnőd két, egymást követő reggelen pisiljen rá. Aztán reménykedjetek az egy csíkban.

Addig is használjatok gumióvszert.

2018. dec. 29. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!