Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőmnek augusztus 1. Jött meg és egy honap kimaradt én pedig szeptember 27. Én betettem neki gumi nélkül persze nem élveztem bele akkor lehet gyerek? (Húzz gumit tudom de na)
Az elő váladéktól is teherbe lehet esni. Várjátok meg a januárt de lehet, hogy egy teszt már kiutatná.
Nekem nem telt el egy hét hogy meg kellett volna jönnie és a teszt pozitív volt.
Lehet, hogy valamiért egy hónapban kimaradt a peteérése (stressz miatt például). Ettől függetlenül mire te odakerültél már lehet, hogy volt neki.
Hiába nem élveztél bele, az előváladékos sztori mindig játszik ugyebár.
Senki nem fog tudni neked itt százalékokkal dobálózni. Az eset után 14-18 nappal már el lehet végezni egy otthon lepisilős 500Ft-os tesztet.
A barátnőd meg figyelje a teste jeleit. Menzesz kimaradás nem játék, ha többször előfordul orvoshoz kell fordulnia.
Szerintem ezentúl használjátok óvszert..
Ennyi embert összezavarni egy ilyen kérdéssel...
Ha ilyen előfordul, hogy egy hónap kimarad, az azt jelenti, hogy rendszertelen a ciklusa, nem tudsz számolni a dátumokkal. Tehát a 27.-e lehet termékeny időpont, de ugyanúgy lehet nagyjából biztonságos is.
Ha nem élveztél bele, akkor azért a terhesség esélye sokkal kisebb.
Összességében a baba meglehetősen valószínűtlen, de kizárni nem lehet. Most legalábbis idegeskedjetek január 12.-ig, ennyi kijár nektek a felelőtlenségetekért, akkor pedig vegyél két terhességi tesztet bármelyik áruház pipere, illatszer stb. ostályán, vagy DM, Rossmann, stb boltban, és a barátnőd két, egymást követő reggelen pisiljen rá. Aztán reménykedjetek az egy csíkban.
Addig is használjatok gumióvszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!