Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 8. napja szeden a Novynettet....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8. napja szeden a Novynettet. Már védekezés nélkul is lehet? A mensim 1. napjától szedem.

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Álltalában az első hónapban vagy 3 hétben védekezni kell mellette.De benne van a tájékoztatóban.
2010. jún. 28. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
én a harmadik után csináltam gumi nélkül..
2010. jún. 28. 14:48
 3/11 anonim ***** válasza:
általában egy hónap...de biztos h benne van a tájékoztatóban...meg a nődoki is biztos mondta...sőt ha neten beirod a foggátlo nevét tuti ott is megtalálod...
2010. jún. 28. 15:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Első alkalommal történő szedés

- várjon a menstruációs ciklus kezdetéig, addig ajánlatos más fogamzásgátló módszer használata (kondom, pesszárium, spermicid). Az első tablettát a menstruációs vérzés első napján kell bevenni.

- ha már elkezdődött a ciklus, akkor elkezdhető a tabletta szedése a menstruációs ciklus 2-5. napján is, függetlenül attól, hogy még tart-e a vérzés vagy már nem. Ebben az esetben az első ciklusban, a tablettaszedés első 7 napján más fogamzásgátló módszert is kell alkalmazni.

- ha már 5 napja elkezdődött a menstruációs ciklus, akkor várni kell a következő ciklus kezdetéig. Addig ajánlatos más fogamzásgátló módszer használata. A tabletta szedését a következő menstruáció első napján lehet elkezdeni.

Ezt valaki elmagyarázná nekem?

2010. jún. 28. 15:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt jelenti,hogy a mensid első napjától kell elkezdeni szedni.Elkezdheted a mensid 2.-5.napján is,de ebben az esetben 7 napig gumizni kell mellette.

Ha már a mensid 5.napja is elmúlt,akkor már ne kezd el,hanem várd meg a következő hónapban aktuális menzeszedet és akkor az első napján kezd el szedni.

Ezt jelenti,amit bemásoltál.

A kérdésedre a válaszom:

Én megvártam az első hónapot a tablettánál és csak után mertem óvszer nélkül is szeretkezni.A helyedben ezt tenném,de ha bizonytalan vagy kérdezd meg az orvosodat!

2010. jún. 28. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagy, ajánlom a végleges sterilizációt!
2010. jún. 28. 15:47
 7/11 anonim ***** válasza:
10%
Én nem vártam meg az 1hónapot, mégsem lett semmi bajom
2010. jún. 28. 15:53
 8/11 A kérdező kommentje:
Énis úgy csináltam h a mensim 1. napján kezdtem el szedni. Akk ezek szerint már véd?
2010. jún. 28. 16:17
 9/11 anonim ***** válasza:
22%
Bonyolult dolog ez a szövegértés, igaz? Ha első naptól kezdve szeded, akkor véd. Ennyi. Ezt te nem tudod elolvasni?
2010. jún. 28. 16:26
 10/11 A kérdező kommentje:
Nah azért fejem le ne harapd. Csak teljesen biztosra akarok menni. És köszönöm.
2010. jún. 28. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!