Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora óvszert ajánlotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora óvszert ajánlotok?

Figyelt kérdés

a péniszem olyan 19-21 cm hosszú és olyan 5-7 cm vastag

erre mekkorát és milyet vegyek?

valami tanács? :D

2010. jún. 28. 01:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Tanácsolom a megszakításos módszert!

Ma a koton nem divat olyan geil :S

2010. jún. 28. 01:05
 2/13 A kérdező kommentje:
hát jó most érted megdugom bele megyek, nem nekem lesz belőle nagyobb bajom amíg anyósommal nem találkozok XD
2010. jún. 28. 01:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban vegyél óvszert, ott létezik ekkorára való is. És ez már tudom nem ide tartozik, de óvatosan!!! Ez már az a méret, amivel ha nem vigyázol könnyen fájdalmat okozhat.
2010. jún. 28. 01:16
 4/13 BlacktigerXXX ***** válasza:
0%
zokniba lábat mosni?
2010. jún. 28. 02:07
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha már anyósról van szó lehetne fogamzásgátló nem? :D De amúgy mindenképp védekezzeket. A megszakításos "módszer" NEM az! Volt barátomnak is kb akkora volt :D Néha fájt is úgyhogy tényleg óvatosan :D Amúgy nemtudok neveket de mondjuk a lila durex volt amikor nem bírta xD A piros az jó volt :D de szerintem keresd meg azt amelyik kényelmes..próbálgasd őket :D ;)
2010. jún. 28. 02:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint a lifestyle a legnagyobb drogériákban kapható.De szerintem szexshopban van elég nagyobb is.Mert én tutira égnék,mint az olajos rongy,ha 70 és a halál közötti nénikék előtt kellene extra nagy kotont vennem:D
2010. jún. 28. 07:33
 7/13 A kérdező kommentje:
hát kösz a segítséget
2010. jún. 28. 15:32
 8/13 anonim ***** válasza:

durex

56mm

2010. jún. 28. 22:04
 9/13 anonim válasza:
Tescos vízilufi-készlet 200 ft/100 db, sőt azt még ki is moshatod.Ja és ekkora fasszal tuti terhes vagy
2010. jún. 29. 02:19
 10/13 anonim ***** válasza:

A sörös üveg 6 centi átmérőjű, neked hogy a francba lehet 7? Egy lónak nincs akkora.

Egy tanács: kelj fel és ne álmodj hülyeségeket.

2011. máj. 4. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!