Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amióta bevettem az eseményi fogamzásgátló nagyon rosszul érzem magam, mit tehetek?
Dec 10.én vettem be a gyógyszert és már 8 napja késik a menszeszem és azóta feszül a mellem.
Nem vagyok terhes a teszt alapján negatív.
De érzek a torkomban(szerintem pajzsmirigy)is fura érzést.
Nőgyógyász ilyenkor mit tud csinálni?vagy hova menyjek?
Attól félek hogy felborult a hormonrendszerem és már nem lesz minden a régi(pl. Ciklusaim)
20l
Az eseményutáni egy hatalmas hormonbomba, teljesen felborítja a ciklust, valakinek több hónapig meg sem jön utána.
Ez nem cukorka, inkább normálisan védekezzetek!!
Hihetetlen, hogy mennyi "okos" ember van itt. Nem írta le a kérdező, hogy miért volt szüksége a tablettára. Lehet az is, hogy kiszakadt az óvszer, baromira nem kéne csesztetni.
Kérdező, te pedig nyugodj meg, ha nem sokkal az aktus után bevetted a tablettát, akkor nagyon minimális az esély arra, hogy terhes legyél. Ha nem múlik a rosszullét, akkor fordulj orvoshoz. Igaz, nem vagyok szakember, de nem tudom, hogy mit lehet ezzel kezdeni. Amikor nekem kellett bevennem a tablettát, rám nagyon jó hatással volt, teljesen fájdalommentessé tette a menstruációt (máskor iszonyat fájdalmaim vannak/voltak), bár azt Németországban vettem, és ott más hatóanyagú kapható, mint itt. Meg hát mindenkinek a szervezete másképp reagál.
A lényeg, hogy egy idő után szerintem a szervezeted visszaáll majd a normál állapotba, reméljük, hogy minél hamarabb.
Egyébként lehet, hogy a hormonváltozás miatt kicsit legyengült az immunrendszered és amit a torkodban érzel, inkább egy megfázás vagy ilyesmi. Próbálj sokat pihenni, szedj C és D vitamint meg ilyesmik. És próbálj relaxálni, ugyanis a stressz is gyengíti az immunrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!