Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért késik? A lent felsorolt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért késik? A lent felsorolt okok közül szerintetek melyik igaz rám?

Figyelt kérdés

3 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, 2 hónapig napra pontosan megjött, most viszont már majdnem egy hetet késik. Szeretkeztem egy sráccal, használtunk óvszert az előírásnak megfelelően. 2 kérdésem lenne: Ha szakad az óvszer az "látványosan" történik, vagy megeshet úgy h nem is veszem észre? Sztem nem lehetek terhes, hiszen védekeztünk. A késés lehet attól h most ürülnek ki a szervezetemből a fog.gátló anyagai?

Szerintetek?

2010. jún. 27. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
nem látványosan hogy jönne ki belőle a cucc, amúgy ha csomt kötsz rá, megnyomod, semmi nem jön, akkor nem lyukas tutti, de fogitabi után 6 hónapig összevissza jön meg
2010. jún. 27. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Zárd ki a terhességet,mégpedig egy teszttel!Akkor biztosabb választ kapsz!

A szakadás elég látványos,az kizárt,hogy ne vegyétek észre.

A tabletta már rég kiürült a szervezetedből,de persze előfordulhat,hogy attól van a vérzés kimaradásod.Ha nem terhesség az oka,akkor lehet,hogy nem volt ebben a ciklusban peteérésed,azért nincs mensi sem.De még ezer más oka lehet,többek között ciszta is,ezért elmennék dokihoz mindenképp,egy ultrahang nem ártana.

2010. jún. 27. 16:04
 3/3 anonim ***** válasza:
majdnem egy hét az nem sok késés. de ha ennyire nyugtalan vagy akkor teszteld le. de amiket itt elmondtál nem vagy terhes..
2010. jún. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!