Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha fogamzasgatlot szedet es a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fogamzasgatlot szedet es a barátom egyszer betette es ki is vette utana azonnal. Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
19 szemet vettem eddig be. Kerek egy kis segitseget pls🙄
2018. dec. 5. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
8 De az ilyen ember buta aki azt hiszi hogy egy be ki-től fogamzásgátló mellett terhes lesz. A félelem az amikor amikor beszedte az első levelet de utána nem jön meg neki és volt szex. De ez egyszerű tudatlanság.
2018. dec. 5. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A tájékoztató a hirtelen egyszeri berakásra nem tér ki sajnos.
2018. dec. 5. 17:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat, igazabol tényleg csak azert kerdeztem meg mert meg nem szedtem tablettat es azert szerintem mindenkiben megvan ez a kezdetifelelem. Sajnalom ha valaki azt vette ebbol le hogy buta vagyok. Jangeet szedek
2018. dec. 5. 22:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Csak elo vigyazatossagbol gondoltam, mert ez megis csak a jovomet alapozza meg hogy hogy vedekezek. De nagyon nagyon szepen köszönöm azoknak akik cukin es ismeretterjesztoen tajekoztatak❤️
2018. dec. 5. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Aha értem, tehát a Jangee bekapkodása alapozza meg a jövőt. Én azt gondoltam legalább egy minimális írni tudás. Ezek szerint nem. Kint nímetbe mondjuk valóban nem lesz rá szükség.
2018. dec. 6. 00:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyire tudatlan itt sok ember?

Az leesett, hogy a jövője megalapozásán azt értette, hogy nem szeretne teherbe esni?

Vagy ennyire idi*ta vagy, vagy pedig ennyire játszod barm*t. Na melyik?

Gratulálok.

2018. dec. 6. 00:36
 17/17 anonim ***** válasza:
De egyébként majd ha abba hagyod majd akkor gondolkozol el hogy még sem kellett volna szedni. Rengeteg nő van akinek utána nőgyógyászati gondja lett mint a ciszta na mindegy ez csak egy pl volt. Köztük én is megbántam hogy szedtem.
2018. dec. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!