Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusznál a 3 nap gondolkodási idő mit takar?
"Szerintem a nő is kellőképpen megszívja mert a nagy részük a büdös életben nem bírja feldolgozni hogy ilyennek vetette alá magát, és életük végéig cipelik magukon a gondolatot hogy megölették a gyereküket. Szerintem még akkor is kevésbé furdalna a lelkiismeret valakit ha örökbeadná mert akkor is legalább abban a tudatban van hogy nem ölette meg"
NEM öl meg semmit, az még nem ember. És csak egy bolond vállalja a kilenc hónapi egészségügyi kockázatot, a munkából kiesést, Az emberek lenézését, A szülés közbeni halál kockázatát, csak hogy eldobjon egy gyereket-akit valószínűbb hogy soha nem fogadnak örökbe, minthogy igen. Szerintem tudatosan eldobni a gyereket, vagy szeretetlenségre szülni sokkal de sokkal rosszabb mint az abortusz. Azt mondod a nők IS megszívják. Nem is, ők szívják meg. Meg esetlegesen az eldobott gyerek.
Ítélkezni könnyű, meg gyilkosozni. Belegondolni a dolgokba már nem szokás. Abortusz vagy sem, a nő fizeti meg az árát. Ezért nem kéne a férfiaknak beledumálni abba mit tesz egy nő a saját testével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!