Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 napos volt a mensim, és rá 3 napra betette. Terhesség valószínűssége?! Többi lent.
Csak egy ici-pici kíváncsiság.
Nem szabad ilyet, tudjuk nagyon jól. Azt is tudom, hogy elég rosszindulatú emberek válaszát is látni fogom, akik anyám helyett anyámat játszanak. /Édesanyám nem rosszindulatú, csak az oktatás miatt mondom ezt így./
Azt tudod ugye,hogy az előváladék,az nem a makkon képződik,hanem a végigmegy a húgycsövön..Tehát,ezt a "letörölte" dolgot nem értem.
Ha menstruáció után 3 nappal életképes spermium jut beléd,azok 4 napig is elélnek benned,így egyáltalán nem kizárt a terhesség.Hiszen pont közép időben megfoganhat a baba.
Nem mondom,hogy sok esély van rá,de mi értelme volt ennek?
Teljesen mindegy, hogy mennyi az esélye, ha te is beleesel abba a csoportba, aki így esik teherbe.
Másrészt érdemes egy picit a fizikával is foglalkozni: az, hogy letörölte, semmit se jelent, ha amúgy a húgycsövében volt előváladék vagy az előző ejakulációból maradt ondó. Csak gondolj bele: amikor húzza ki, akkor gyakorlatilag a húgcsövet úgy feszíti meg, hogy az abban levő folyadékot is kipréseli és az a hüvelyedbe kerül.
Komolyan minek kell ilyet tenni ha utána idegeskedsz, hogy terhes lehetsz-e???
Valaki élvezi ezt így?
Kíváncsiság? Érdekes az én barátom is kíváncsi volt, mégis azután próbáltuk ki gumi nélkül, hogy már majdnem egy hónapja szedtem a fogamzásgátlót.
A kérdésre a válasz: Nagyobb valószínűséggel lehetsz terhes, mintha nem lettetek volna kíváncsiak.
Most várd meg, hogy megjön-e a havid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!