Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Pharmatex hüvelytablettáról?
Figyelt kérdés
Párommal eddig még csak gumival szexeltünk, de ő már nagyon kipróbálná nélküle... Babát viszont még nem szeretnénk. Hormontartalmú fogamzásgátlót pedig én nem szeretnék szedni. :D
Így a hormonmentes fogamzásgátló módszereket nézegettem...
Ti használtok ilyet? Működik? Könnyű felhelyezni?
Köszönöm szépen!😊
2018. nov. 30. 23:22
1/6 anonim válasza:
Nem ajánlom.
Nem megfelelően használod teherbe eshetsz.
Mindenre nagyon oda kell figyelni.
2/6 anonim válasza:
Sok ismerősöm használta/használja. Volt akinek nem vált be, mert csípte. Még egyikük sem lett terhes mellette. De tény, hogy nem véd annyira, mint ha óvszert használnátok. Jó kombinálni valamivel. Pl. : hogy nem benned megy el.
3/6 anonim válasza:
Már több mint 3 éve ezt használjuk.
4/6 anonim válasza:
Örülök, hogy ezt olvasom: engem is csíp. Nyilván savas, azért. Amúgy egészen jó a statisztikája, és könnyű felhelyezni, de azt a tíz percet ki kell várni, amíg elkezd olvadni. Aki nehezen élvez el, annak nem előnyös, hogy csökkenti a súrlódást.
5/6 anonim válasza:
Nagyon nem ajánlom. Egyáltalán nem megbízható. :( A pharmatex-baba kifejezésről nem hallottál? Amúgy a hüvelygyűrű nagyon jó. Igaz az is hormontartalmú, de sokkal kíméletesebb mint a tabletta, mert ott lent szívódik fel. A nőgyógyászom mondta. Olvass utána.
6/6 anonim válasza:
Kicsit csíp, meg körülményes, de sose lettem terhes azzal pedig akkor belém élvez a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!