Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 2 hét szedés elég arra, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hét szedés elég arra, hogy megközelíthetőleg 90%-ig biztonságos legyen a sex? Vagy nélkülözhetetlen a "gyerek mentességért" az óvszer mellé?

Figyelt kérdés
Utána is szedni fogja csak nem rég kezdte a találkozásaink viszont korlátozva vannak.
2008. nov. 5. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Rá van írva tájékoztatóra, van ami az első szem után véd...
2008. nov. 5. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszerfügő. Nekem doki két hetet mondott, másnak ua-ra a bogyóra 1 hónapot.
2008. nov. 5. 21:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a tabira az van írva h elso naptol fogva van hatása. szerintem ez tuti! nyugi ne izgulj, a 2hét már 100%
2008. nov. 5. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:

ha a mensi első napján kezded el szedni akkor,azonnal védettséget nyújt az első szem után..

ha a mensi más naján akkor 1hét kb...

yasminelle fog.gátló esetén..

2008. nov. 5. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
15 nap után már 100%-osan véd a fogamzásgátló!
2008. nov. 6. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés engem is nagyon foglalkoztatott, és baromira idegesített, hogy mindenki más mondott. Az én tablettám (yadine) a betegtájékoztató szerint elvileg azonnali védettséget nyújt, ha a menstruáció első napjától szedik, mégis, ezzel a nőgyógyászok ritkán értenek egyet. El kell dönteni, hogy mit hisztek el: az egy napot, a 10 napot, a két hetet, a 15 napot, az egy hónapot... Egy nagyon megbízható, évtizedek óta ezzel foglalkozó szaktekintély nekem 14 napot mondott, neki hittem.

(Mellesleg érdekesség, ami anno nekem szemet szúrt: a yadine internetes betegtájékoztatóján ezt írják: "Ha a Yadine szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első 7 napban további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia." A patikából kiváltott gyógyszer mezei tájékoztatóján nem szerepel az első mondat. A második már igen, ami sejteti az azonnali védettséget, de mégis, ez nekem túl furcsa volt így.) És tudom, hogy ez már nem a kérdéssel kapcsolatos (és nem tudom, Ti mit használtok), egyszerűen csak elgondolkodtató, hogy ezt hetente megkérdezi valaki, és ugyanazokat a válaszvariációkat adják rá. És ez nem a kérdező hibája!

2008. nov. 7. 11:09
 7/8 anonim válasza:
Én a 10. szem után már nem védekeztem,ugyanis azt mondták,hogy a 7-10. után már nem kell aggódni,meg hogy az első is védettséget ad.de hallottam 1 hónapról is.hát lesz ami lesz,picit azért félek:D
2008. nov. 18. 10:52
 8/8 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a dokim,hogy 15.szem után véd!!
2008. nov. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!