Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok azon úgy kiakadva, hogy ha valakik védekezés nélkül szexelnek?
En a csinal mindenki amit akar elven mukodok. Felolem aztan csinaljak megszakitassal, az en eletem semmit nem valtozik ha terhes az illeto.
En se ertem mit haborognak sokan olyasmin ami semmi impact... Nem ugrik be a magyar szo ra.. Semmi behatasa az ember eletebe.
Ha valaki idejön rinyálni, hogy nem vette be, nem húzta fel, megszakított, stb, akkor viselje el azt, hogy leidiótázzák. Mert az. A biztonságos szex mindenkinek önmaga felelőssége és érdeke
De ha képtelen arra, hogy bogyót szedjen, vagy gumit húzzon, akkor ne jöjjön ide rinyálni, hogy “jaj lehetek terhes?”
Én nem vagyok miatta kiakadva. Mindenkinek a maga dolga,hogy rontja el az életét. Ez esetek többségében az a felháborodás okát képezheti:
-nem kívánt terhesség
-nemi úton terjedő betegség.
Ezek nem egy nagyon klassz dolgok. Csupán a legtöbb ember nem érti,hogy mégis ha van lehetőség a biztonságos szexre,akkor miért csinálnak hülyeséget? Mert ugye ha megtörténik a baj és pl terhes lesz a lány,akkor meg megy a sírás rívás ugye.
Nem, soha nem szexeltem még védekezés nélkül. Főleg nem fiatalon.
Az meg nem érdekel, hogy más mit csinál, maximum azon akadok ki, ha nem védekezik az illető, majd ide jön gyikre kérdezgetni, hogy most mi lesz.
"Ha szexre se találsz nőt akkor igenis veled van a gond. Külsővel."
Nincs gond, csak kapcsolatot szeretnék. De amúgy szexre is művészet találni.
" Ti soha nem szexeltetek védekezés nélkül, főleg fiatalok."
Hát képzeld el, nem. Pedig elég fiatalon kezdtem el szexuális életet élni (15 voltam), de meg sem fordult a fejemben (és a barátom fejében sem!!!), hogy védekezés nélkül kezdjek neki.
Akkor fordult elő olyan, hogy nem fordítottunk rá akkora hangsúlyt, mikor stabil kapcsolatban nem akasztottuk volna fel magunkat, ha jön a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!