Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet ez az esemény utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ez az esemény utáni tablettától?

Figyelt kérdés
szóval 17.-én jőtt meg (1 hét késés után)20.-án ugy hogy még meg volt, de ép csak csipp-csepp lefeküdtem barátommal és kiszakadt a gumi. bevettem egy esemény utánit, és kedden elmullot telljesen a mensim. viszont tegnap megint megjött, de csak ilyen barnás. lehet ez az esemény utánitól ?? és amugy 15/L (légyszives ne oktassatok ki...vagy ha nagyon elakarod a véleményedet mondani normálisan is meglehet) köszi szépen
2010. jún. 25. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni elég nagy hormonkoncentrációjú gyógyszer, bőven okozhat ilyesmit. Nézd meg a betegtájékoztatójában.
2010. jún. 25. 13:26
 2/4 anonim ***** válasza:

valószínűleg attól volt. sőt szinte biztos. elég magas a hormontartalma és tuti összezavarja az amúgyse stabil ciklusod, hisz elég fiatal vagy még.

(egyébként szerintem korai még szexuális életet élni, hisz nem nagyon vagy tisztában ezekkel a dolgokkal. viszont dícséretes, hogy gondolsz a fogamzásgátlásra, és szakadás esetén is tudod mit kell tenni.)

2010. jún. 25. 13:33
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a gyors válaszokat. de mit gondoltok mennyi idő míg elmullik?
2010. jún. 25. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel az eseménye utáni tablettában rettenetesen nagy hormonadag van, így szerintem még akár több hónapig is lehet, hogy fel lesz borulva a hormonrendszered. Nekem a "sima" fogamzásgátlónál is az volt, hogy az 1. hónapban végig véreztem, szóval el tudom képzelni, hogy egy esemény utáni több hónapra bekavar :/ Mindenesetre ha egy hónap után még mindig baj van, akkor jobb, ha felkeresed a nőgyógyászod. 19/L
2010. jún. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!