Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nuvaring huvelygyuru?
Figyelt kérdés
26-27 napos ciklusaim vannak,feltehetem a gyurut a ciklus 9.napjan? Vagy muszaj megvarnom a kovetkezo menzesz elso napjat?? Koszonom a segitseget.2018. nov. 4. 13:25
2/6 anonim válasza:
Attól is fugg h elotte szedtel vagy hasznaltal e valamilyen fogamzasgatlot
3/6 A kérdező kommentje:
Par honapja hasznaltam mar nuvaringet igen de azota eltelt kb 4 honap.
2018. nov. 4. 22:57
4/6 anonim válasza:
Kicsit zavaros a kép de leírom mind ket verziót.
Ha most szeretnél Nuvaringet hasznalni s az elozo honapban nem hasznaltal akkor celszeru a ciklus elso napjan felhelyezni.
Felhelyezheted a ciklus 2. Vagy 5. Napjan is azonban 7 napig kiegeszito vedekezest kell alkalmaznod.
Ha elozo honapban hasznaltal Nuvaringet s kesobb szeretned felhezeni a szunet utan (pl kesleltetni a mensest) ugyan ez a helyzet 7 napig kiegeszito vedekezes szukseges.
Remelem tudtam segiteni.
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok.
Egy jó tanacs meg pluszba.
Probalj ebbol ne rendszert csinalni mivel a hormonok nagyon erzekenyek s hormonzavar lephet fel.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen ugy dontottem inkabb hasznalom rendesen! Megvarom a ciklus elso napjat. Koszonom !!
2018. nov. 11. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!