Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
60 mm-es óvszer méret?
Figyelt kérdés
A kérdés arra irányul, hogy hol lehet kapni olyan óvszert, aminek a mérete 60 mm-es?
Voltam már a Rossmannban, volt ott Durex, LifeStyle és Masculan is, viszont 60 mm-es méretben nem láttam egyiket sem, 56 mm volt a max., ha jól emlékszem.
Lehet egyáltalán Rossmannban, vagy más hasonló üzletben kapni?
Az 56-os sajnos nehezen megy fel.
A netes rendelést utoljára hagynám, mint lehetőség :D jobb lenne üzletben megvásárolni.
2018. nov. 3. 16:45
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és szexshopot is utoljára hagynám.
Először szeretnék megbizonyosodni, hogy lehet-e kapni normál boltban.
2018. nov. 3. 16:51
2/5 anonim válasza:
A mySize oldaláról lehet rendelni, ott kaphatóak a nagyobb méretűek, máshol Magyarországon nem tudsz beszerezni. De a csomagolásból senki nem fogja tudni hogy mi van benne.
4/5 anonim válasza:
Na ez tök jó 😊 a mysize de akkor is boltban elvileg beszerezhető.
Akkor meg is válaszoltad a kérdésed.
Ha vettél ott azért írj majd hogy mennyire volt sikeres.
5/5 anonim válasza:
Átlag boltban még én sem találtam, neten vagy szexshop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!